Opis

ZLOŽLJIVA VRTNA MIZA 180CM + 2 klopi
MIZA S klopmi – zložljiva garnitura vrtnega pohištva je odlična rešitev za vse dogodke in dogodke na prostem. Je izjemno praktičen in udoben. Ima močno strukturo in debel vrh – vse to je odporno na neugodne vremenske razmere. Nekaj ​​preprostih gibov je dovolj, da na svojem vrtu ustvarite popoln gastronomski kotiček, ki se bo odlično obnesel na festivalih, velikih dogodkih in žarih.
ZLOŽLJIVE – miza in klopi po zložljivih nogah zavzamejo malo prostora in so izjemno enostavne za transport. Noge imajo posebna varovala, ki preprečujejo samosestavljanje izdelka med uporabo, kar zagotavlja varnost.
TRPEŽNA – vrtna miza ima izjemno trpežno in stabilno jekleno konstrukcijo, ki je odporna na visoke obremenitve in odporna na mehanske poškodbe. Jeklo je prašno barvano. Mizna plošča je izdelana iz najkakovostnejše plastike. Je izjemno vzdržljiv in odporen na težke vremenske razmere, kot sta dež ali sneg.
PROTIZDRSNE NOGICE – catering set je opremljen s posebnimi nedrsečimi konicami, ki bodo preprečile drsenje po tleh. Zahvaljujoč njim vam ni treba skrbeti, da se bo miza ob rahlem dotiku premaknila in bo njena vsebina na tleh ali tleh. Gumirane podloge bodo zaščitile tudi tla pred praskami.
SPECIFIKACIJA – okvir: prašno lakirano jeklo črne barve Mere mize (dolžina/širina/višina): 180x74x74cm zložena (dolžina/širina/višina): 90x74x9cm Dimenzije klopi (dolžina/širina/višina): 180x30x45cm, zložena (dolžina/širina/višina) : 90x30x9cm teža kompleta z embalažo: 28,2 kg.
SPECIFIKACIJA

Barva mizne plošče: bela
ogrodje: jeklo, prašno lakirano
maks. obremenitev mize: 175 kg
maks. obremenitev klopi: 230 kg