Opis

Ogromne tire železniškega vlaka Zvok Luči Dim 206,5 cm x 153,5 cm

Odkrijte svet vlakov! Ti vlaki iz lite kovine vozijo po tiru. Vlak je prava zabava za otroka, počuti se lahko kot pravi strojevodja. Sam bo zgradil progo in užival na vlaku! Če je vaš otrok navdušen vsakič, ko zagleda vlak in mu pričara nasmeh na obraz, je skrajni čas, da za darilo dobite manjšo različico. Igranje z vlakcem razvija ročne spretnosti med gradnjo proge. Poleg tega vse skupaj spodbuja domišljijo in ustvarjalnost.

Obseg celotne steze je preko 206,5 cm! Prednosti so zvočni učinki igrače, zvoki vlaka in prednja luč lokomotive. Samo sestavljanje tira bo zahtevalo veliko koncentracije, potem pa lahko uživate v zabavi.

Lokomotiva in drugi vagoni so popolnoma reproducirani z vsemi podrobnostmi. Vse je možno upravljati s priloženim daljinskim upravljalnikom 27 Mhz. Z njim lahko povečate hitrost, vzvratno vožnjo, premikate vlak naprej po tirih in aktivirate zvočni signal vlaka.

Dodatna prednost izdelka je kapalka, ki je priložena kompletu – le nekaj kapljic kanite v luknjo v lokomotivi. Med premikanjem po progi lahko vidite paro, ki se dviga iz dimnika.

Zabavaj se!

 

Elementi kompleta:

– čakalna vrsta

-potniški prevoz

– vagon za olje

– tovorni vagon

-3 ravne proge

– 12 ukrivljenih stez

– daljinec

– posoda za vodo

 

Dimenzije lokomotive:

25 cm x 8 cm x 12 cm

Dimenzije vagona:

15 cm x 8 cm x 6 cm

Dimenzije daljinskega upravljalnika:

13cm x 7cm x 3cm

Dimenzije tirnice:

153,5 cm x 206,5 cm

 

Velikost paketa:

70 cm x 44 cm x 10 cm

Namenjeno otrokom starejšim od 3 let . Daljinski upravljalnik vsebuje dve 1,5 V AA bateriji, ki nista priloženi, vlakec pa napaja šest 1,5 V AA baterij. Ima CE certifikat in je v skladu s standardom EN 71.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

Uvoznik: leantoys