Opis

Predstavljamo čudovit zelen velik traktor na daljinsko vodenje, ki bo otrokom omogočil veliko ur nepozabne zabave. Ta impresiven traktor na baterijski pogon je poln funkcij in realističnih podrobnosti.

Traktor ima 4,8 V baterijo s kapaciteto 500 mAh, ki mu zagotavlja dovolj moči za dolgotrajno uporabo. V kompletu so vsi potrebni elementi, kot so traktor, daljinski upravljalnik, polnilec in baterija, kar pomeni, da bo vaš otrok pripravljen na avanturo takoj, ko izdelek vzame iz embalaže.

Dimenzije traktorja so impresivnih 38 cm x 22,5 cm x 19 cm, zaradi česar je velik in enostaven za manevriranje. Izdelan iz visokokakovostne plastike, je traktor trden in vzdržljiv, odporen na poškodbe med intenzivno igro.

Z daljinskim upravljalnikom lahko preprosto upravljate traktor s premikanjem naprej, nazaj in obračanjem desno in levo. Ta funkcija otrokom omogoča popoln nadzor nad traktorjem in jim zagotavlja dinamično in interaktivno zabavo.

Embalaža je dimenzij 40 cm x 26 cm x 20,5 cm, je estetska in čvrsta ter odlično ščiti traktor in vse elemente seta. Ta traktor je zasnovan za otroke, starejše od 3 let, zato je primeren za predšolske in mlajše otroke, ki radi raziskujejo svet z interaktivnimi igračami.

Naš zeleni veliki traktor na daljinsko vodenje ne zagotavlja le neskončne zabave, ampak tudi razvija otrokove motorične sposobnosti, motorično koordinacijo in domišljijo. Zaradi realističnega videza se otroci počutijo kot pravi traktoristi.

Začnite svojo pustolovščino z našim zelenim velikim traktorjem na daljinsko vodenje, model F975, in svojemu otroku privoščite nepozabne trenutke veselja in fascinantne zabave!

Dimenzije traktorja:

38 cm x 22,5 cm x 19 cm

Velikost paketa:

40 cm x 26 cm x 20,5 cm

Namenjeno otrokom starejšim od 3 let. Skladen s standardom EN71 in CE certifikatom.

Proizvajalec: leantoys

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.