Opis

Yang Kai rumena poganjalec za otroke

Otroška ravnotežna kolesa so v zadnjih letih stalna uspešnica. Zahvaljujoč njej se otroci hitreje naučijo voziti kolo s pedali, hkrati pa vadijo ravnotežje. Se sprašujete, kakšne so prednosti takšnega teka na smučeh ? Izberite rumeni model Yang Kai in jih odkrijte s svojim otrokom.

Rumeno otroško kolo je namenjeno otrokom starejšim od enega leta. Njegova preprosta zasnova ne bo odvrnila otrokove pozornosti in mu bo omogočila, da se osredotoči na eno aktivnost, to je izmenično gibanje nog. Zasnova tega tekaškega kolesa pri otroku razvija navado ravne drže, pomaga pri ohranjanju ravnotežja in lahkem prehodu na klasično kolo. Ta model je izdelan iz varnih, najkakovostnejših materialov, pri čemer je posebna pozornost posvečena najmanjšim detajlom in zaključku.

Vožnja z ravnotežnim kolesom v prvih letih življenja zelo pozitivno vpliva na razvoj otroka . Izboljšuje kondicijo in vzdržljivost, uči orientacije na terenu in ocenjevanja razdalj in hitrosti, vpliva pa tudi na samostojnost. Otrok z ravnotežnim kolesom se na prijeten način nauči primernega obnašanja na cesti.

Rumene tekaške smuči Yang Kai bodo odlična zabava ne samo za mladega lastnika, ampak tudi za njegove skrbnike – s takšno opremo boste lahko organizirali daljše in zanimivejše sprehode. Otroško kolo je enostavno za sestavljanje in razstavljanje, zato ga lahko vzamete na počitnice in druga potovanja, da bo vaš malček nenehno vadil in razvijal svoje sposobnosti.

Model je na voljo tudi v rdeči barvi .

Dimenzije uravnoteženega kolesa :

– 50 cm x 35,5 cm x 20 cm.