Opis

Vojaško letalo s svetlobnimi in zvočnimi efekti

Predstavljen vojaški set je odlična igrača za vse fantke, ki se radi igrajo vojake. Zahvaljujoč elementom, ki so vključeni v kompletu, bo otrok lahko igral vlogo pilota ogromnega vojaškega letala , pa tudi drugih članov posadke. Ti elementi so odlična popestritev igre, saj jih je mogoče kombinirati z drugimi igračami, ki jih ljubitelj mornarice že ima v svoji zbirki. Set

vsebuje :
– veliko letalo,
– 3 figure vojakov.

Set vojaške serije je izdelan iz certificiranega, trdnega materiala: plastike. Barve letala, popestrene z kamuflažnimi vzorci, se popolnoma ujemajo z vojaškimi barvami, zaradi česar je igrača videti zelo resnična. Letalo je zelo veliko – razpon njegovih kril je 64 cm , njegova dolžina pa 55 cm. Struktura letala vključuje premične in odpiralne elemente. Propelerji na krilih letala so vrtljivi, prav tako trojna orožja, ki štrlijo iz oken letala. Vrata na sprednjem in zadnjem delu letala se odprejo, da lahko figure postavite v igračo . Na strani letala sta dva gumba, s pritiskom katerih se aktivirajo svetlobni in zvočni učinki , zaradi česar je zabava še bolj zabavna!

Predstavljen vojaški set je pakiran v zeleni, okrasni škatli z vitrino in ročajem, ki je nameščen v zgornjem delu škatle, kar omogoča lažje prenašanje igrače. Letalo in posadka sta namenjena vsem otrokom starejšim od 3 let . Igrača ima CE certifikat , ki zagotavlja udobje in varnost njene uporabe.

Dimenzije elementov igrače :
– letalo: 64 cm x 55 cm x 23 cm,
– vojak: 10 cm x 5 cm.

Dimenzije embalaže seta :
– 55 cm x 14 cm x 24,5 cm.

Proizvajalec: leantoys

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.