Opis

Vlak, kovinski vlak na baterije, para, zvok, steze, dodatki, drevo 

Odkrijte svet vlakov! Ti vlaki iz lite kovine vozijo po tiru. Vlak je prava zabava za otroka, počuti se lahko kot pravi strojevodja. Sam bo zgradil progo in užival na vlaku! Če je vaš otrok navdušen vsakič, ko zagleda vlak in mu pričara nasmeh na obraz, je skrajni čas, da za darilo dobite manjšo različico.

Dodatna prednost so zvočni efekti igrala, zvoki vlaka in sprednje luči lokomotive, sama sestava tira pa bo od otroka zahtevala logično razmišljanje, koncentracijo in ročne spretnosti. Te lastnosti se bodo zagotovo razvile. To je odličen način, da svojega otroka zabavate več ur!

Dodatna prednost izdelka je kapalka, ki je priložena kompletu – le nekaj kapljic kanite v luknjo v lokomotivi. Med premikanjem po progi boste lahko videli paro, ki se dviga iz dimnika. Dodatno je v kompletu še železniška postaja in drevo. 

Dimenzije tirnice: 

103 cm x 78 cm 

Mere najdaljšega vagona:

24 cm x 4 cm x 6 cm 

Dimenzije lokomotive:

17 cm x 5 cm x 8 cm 

Višina drevesa: 

15 cm 

Velikost paketa:

39 cm x 36 cm x 8 cm

Igrača je primerna za otroke od 3. leta starosti. 

Vlakec se napaja s 4  baterijami AA 1,5V,  priključek za baterije se nahaja na vrhu prednjega vagona. Igrača ustreza  standardu EN71. 

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.