Opis

V vročih dneh je med igro na vrtu dobro poiskati vsaj malo sence. Otroci imajo radi svoja majhna skrivališča, kjer hranijo svoje zaklade. Zložljiva vrtna hiška je odlična igrača, ki združuje te lastnosti – zaradi velikih dimenzij bo otroku, ki se igra, zanimivo zavetje pred soncem, vanjo boste lahko pospravili svoje najljubše igrače, ki jih trenutno nima. uporaba.

Hišica je izdelana iz materiala, odpornega na sončno svetlobo in vremenske vplive, zato jo lahko brez težav shranite zunaj, tako med nevihto kot v vročini. Dostop do koče je preko velikih, svetlih vrat, ki se brez težav odpirajo na široko. Na straneh hiše so velika okna s polkni, ki se lahko odprejo, v zadnjem delu pa je okroglo okno. V spodnjem delu zadnje stene je tudi manjši vhod za mačko ali psa, ki zaradi svoje lege omogoča pravilno kroženje zraka v spodnjih delih hiše.

Koča je primerna tako za notranjo kot zunanjo uporabo. Njegove dimenzije omogočajo otrokom, starejšim od 2 let, udobno in varno igro. Hiša ima CE certifikat, ki dokazuje visoko kakovost njenih materialov in skladnost z najnovejšim pristopom Evropske unije k izdelkom.

Dimenzije hiše:

120 cm x 113 cm x 111 cm

Velikost paketa:

140 cm x 115 cm x 12 cm

Teža paketa:

13 kg

PRIMERNO ZA OTROKE OD 3.LETA DALJE

Opozorilo: Igrača se sme uporabljati pod neposrednim nadzorom odrasle osebe.

Uvoznik; leantoys