Opis

Velika vojaška ladja z lučmi in ostalo opremo

Vojaško ladjo priporočamo tistim, ki radi igrate vojsko, a so tudi navdušeni nad ladjami, saj je najboljši del kompleta. Komplet bo razvijal domišljijo in ustvarjalnost ter mladim vojakom omogočil ustvarjanje bojnih načrtov.

Ladja ima štiri gumbe, od katerih vsak aktivira zvočne signale in drugačno kombinacijo svetlobnih učinkov. Ko pritisnete enega od njih, se radar zavrti, zasveti in dodajo se dodatni zvoki. Slišite zvoke morja, strele, alarme in besede kapitana v angleščini. To morate preveriti sami, ta zanimiva igrača vas bo popeljala v svet mornariških vojaških sil. Premične puške in bojni topovi na vrhu ladje bodo poskrbeli, da bo zabava še bolj realistična.

Poleg tega komplet vključuje: 

– 2 figuri vojakov

– letalo z letalonosilko na ladji

– zeleno in krem ​​jadralno letalo

– komplet orožja

– ponton

Poleg vojaških barv ima tudi rumene in črne nalepke, ki so vidne na daleč.

Dimenzije ladje: 56 cm x 17 cm x 29 cm

Dimenzije curka: 17 cm x 16 cm x 3 cm

Dimenzije pontona: 12 cm x 2 cm x 6 cm

 

Velikost paketa: 

62 cm x 17 cm x 33 cm

Predstavljen vojaški set je pakiran v okrasni kartonski škatli z vitrino in ročajem, ki je nameščen v zgornjem delu škatle, kar omogoča lažje prenašanje igrače. Letalo in posadka sta namenjena vsem otrokom starejšim od 3 let.  Igrača ima  CE certifikat,  ki zagotavlja udobje in varnost njene uporabe.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

UVOZNIK: LEANTOYS