Opis

Velika risalna podloga za male umetnike

Princip delovanja vodne podloge je izredno preprost – z vodo navlažen material naredi barve na njej vidne. Ko nekaj napišete z akvarelnimi peresi, bodo vzorci ostali jasni nekaj minut in nato izginili. Zahvaljujoč temu lahko pravilno shranjeno podlogo uporabljate neomejeno dolgo!

Kako uporabljati vodna pisala: Odvijte konico pisala, Vanj nalijte vodo, Konico dobro zaprite, Pobarvajte! Podloga je lahka, priročna in zložljiva, zato jo zlahka vzamete s seboj na vrt, v park, v vrtec, k prijatelju ali sodelavcu, pa tudi na izlet ali počitnice. Dno je vodotesno, zato ga lahko postavite na primer na vlažno travo. Po zvitju zavzame zelo malo prostora, zato ga je enostavno shraniti tudi v majhni sobi.

Dimenzije vodne blazine:

 72 cm x 48 cm 

Velikost paketa:

47 cm x 35 cm x 2 cm 

Podloga se lahko uporablja za samostojno igro in z odraslimi ter za igro v večji skupini. Podloga je odlično darilo tako za fantke kot za punčke. Zagotovo bo privabil nasmeh na marsikateri obraz! Vodna podloga je odlična izbira za vašega otroka.

Je vzdržljiv, izdelan iz varnih in ekoloških materialov. Igrače so zaradi svoje trdne konstrukcije in ustrezne končne obdelave popolnoma varne.

NI PRIMERNO ZA OTROKE DO 3.LETA STAROSTI ZARADI MAJHNIH DELCEV.

PROIZVAJALEC: LEANTOYS