Opis

Namizni nogomet

Prinesite  razburjenje nogometnega igrišča  v svoj dom! Preverite, kdo bo dosegel več golov in čigava ekipa bo prišla do finala in zmagala na svetovnem prvenstvu. S to igro se boste naučili vsega v hipu – rezultat pa bo odvisen samo od vas! Namizni nogomet je  že vrsto let znana in priljubljena igra  , ki pa še vedno vzbuja prava, vroča čustva. Verjamemo, da bi moral imeti tako mizo vsak ljubitelj nogometa – starost ni pomembna, pomembna je želja  po zabavi !

Če želite začeti tekmo, morate zbrati ekipe – več igralcev, bolj realističen in razburljiv bo turnir,  lahko pa začnete igrati  vsak na enega .  Pravila tekme so očitna – vsak izbere svojo barvo, se postavi na pravo stran in … gol! Priročni,  nedrseči ročaji  se dobro prilegajo vašim rokam, zaradi česar bo vaše nogometno moštvo preprosto krmarilo po palicah. Visoka lesena  stojala  varujejo igrišče, da žoga ne pade izven igrišča. Tik za vratarjema so luknje za žogo, kjer se dosegajo goli. Struktura igralnega polja za igrače vključuje dva  števca golov , ki se nastavita ročno – na vsaki strani je lestvica s številkami od 1 do 10, kar bo olajšalo nadzor rezultatov med tekmo.

Kakovosten material, iz katerega je igrača izdelana,  zagotavlja dolgotrajno uporabo . Zaradi svojih lastnosti in premišljene konstrukcije je miza  enostavna za čiščenje , kar zagotavlja visoko stopnjo varnosti in higiene med uporabo. Noge mize so nameščene na kolesih, kar omogoča enostavno premikanje na različna mesta v prostoru.
Igra namizni nogomet je namenjena vsem nogometnim navdušencem od  5 let dalje . Nogometna miza je izdelana iz certificiranih materialov in ima oznako skladnosti z veljavnim  standardom EN71 . Mizica je pakirana v veliki kartonski škatli, zato je odlično darilo za fantka.

Dimenzije  elementov garniture  :
– nogometaš: 11 ​​cm,
– dolžina mize: 123 cm,
– širina mize: 60 cm,
– višina mize: 75 cm.

Velikost paketa:

124 cm x 61 cm x 12 cm 

Teža:

19 kg

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

Uvoznik: leantoys