Opis

Velika figurica Dinozaver Tyrannosaurus Rex Zelen in Oranžen Zvok 60 cm Dolžina 

Igrača dinozaver je popolna reprodukcija ogromnega tiranozavra, ki je živel pred približno 125 – 100 milijoni let. Hodeči dinozaver ni lahko le odlična igrača – lahko se uporablja tudi kot znanstveni pripomoček. Zahvaljujoč takšnemu predmetu bo otroku veliko lažje razložiti dejstva, povezana s prazgodovino in bajeslovnimi bitji, prav tako pa bo razvijal otrokovo znanje in domišljijo ter ga spodbudil k samostojnemu pridobivanju informacij o teh temah.

Ogromen tiranozaver je izdelan iz debele gume, znotraj mehak, odporen na poškodbe. Igrača ima veliko, masivno, mišičasto strukturo telesa. Ostri beli zobje so grozljivi. Napaja se z baterijami, ki so priložene v kompletu. Ko je aktiviran, začne veliki dinozaver rjoveti.

Zgradite svoj Jurski park!

Dimenzije igrače :

60cm x 17cm x 28cm

Velikost paketa: 

62 cm x 19 cm x 30 cm

Igrača je izdelana iz certificiranega materiala, to je gume, ki je odporna na pogosto uporabo. Napajanje z dvema baterijama AG13. Kljub nevarnemu videzu igrača nima ostrih ali za otroke nevarnih elementov ali končnic. Barve dinozavra se nanašajo na njegove dvojnike, kar poveča stopnjo realizma igrače. Menimo, da je to popolna ideja za darilo za male dinozavre in navdušence nad prazgodovino.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.