Opis

Velik Traktor s Prikolico 80 cm Bale Siana Remote Control 2.4G

Vozila so vedno ena izmed najbolj izbranih igrač fantkov. Pritegnejo jih tako z realističnim dizajnom, ki zajame značilne detajle konstrukcije, kot tudi večnamenskostjo. Naš traktor s prikolico za seno ni samo videti odlično – ima tudi zvočne in svetlobne efekte. Zahvaljujoč njej bo spoznal kmetijske stroje in si bo lahko ustvaril lastno kmetijo. In pri tem se zabavajte!

Zeleni traktor ima snemljivo prikolico, ki sprejme osem bal sena. Elemente je mogoče potegniti s prikolice, kar vam omogoča, da okrasite igralno pot. Celoten komplet je izdelan iz visokokakovostne plastike, njegova konstrukcija pa je brez ostrih delov in koncev. Vozilo in prikolica sta nameščena na rotacijskih gumiranih kolesih s profilom, prikolica pa ima zložljivo in razklopno šasijo. Barvna shema igrače je njena velika prednost. Svetlo zelen traktor ima kabino za voznika ter črne in rdeče detajle. Po natančnem ogledu traktorja boste opazili fenomenalno opremljenost vozila – kabina ima sedež za voznika ter volan in armaturno ploščo za lažjo vožnjo.

Upravljanje daljinskega upravljalnika je zelo preprosto – olajšajo ga slikovne oznake ob gumbih za vklop luči, hupe in zvokov motorja. Prav tako se lahko krmili naprej, nazaj in vstran. Njegova delovna frekvenca je 2,4 Ghz.

Dimenzije igrače:

– traktor: 36 cm x 18 cm x 20 cm

– prikolica: 42 cm x 17 cm x 15 cm

– traktor s prikolico: 79 cm x 18 cm x 20 cm

– bala sena: 9 cm x 7 cm

Dimenzije daljinskega upravljalnika:

16 cm x 10 cm x 5 cm

Dimenzije embalaže igrač:

83 cm x 23 cm x 20 cm

Kmečko vozilo je bilo zasnovano in izdelano v merilu 1:16, tako da je videti kot pravo. Za pravilno delovanje mora biti igrača pravilno napajana. Vsebuje baterije 4,8 V 400 mAh, ki so nameščene v traktorju, daljinski upravljalnik pa potrebuje dve enoti AA 1,5 V. Vozilo ima CE certifikat in ustreza standardu EN 71. Igrača je namenjena vsem otrokom starejšim od 6 let, pakirana v zeleno-beli škatli z odprtim zaslonom.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

UVOZNIK: LEANTOYS