Opis

Velik motorni čoln 78 cm na daljinsko upravljanje 27 Mhz domet 30 m

Prepričani smo, da je predstavljena igrača odlična ideja za darilo, ki bo vašemu otroku prineslo veliko veselja in ga spodbudilo k preživljanju časa zunaj. Popoln za tople dni ob vodi ali ob bazenu. Igrače na daljinsko vodenje so odlična zabava!

Čoln na daljinsko vodenje je izdelan iz enega samega kosa plastike, zato v njegovi konstrukciji ni lukenj, ki bi zajemale vodo. Njegova velikost je osupljiva z 78 cm! Na dnu konstrukcije sta 2 motorja, ki omogočata gibanje naprej in nazaj ter dinamično obračanje. Daljinski upravljalnik oddaja na frekvenci 27 Mh in omogoča premikanje naprej, nazaj, levo in desno. Ima udobne ročaje. Poleg tega je priložena antena za izboljšanje dosega.

Odpravite se na izlet in vzemite ta čoln s seboj! Nobenega dvoma ni, da bodo tako fantje in deklice kot tudi njihovi starši uživali v upravljanju tega modela!

Tehnični podatki:

– Barve: rdeča in rumena

– Frekvenca: 27 Mhz

– Starost otroka: +6

– Domet: pribl. 30 m

– Napajanje za daljinski upravljalnik: 8 baterij AA 1,5V (niso priložene)

– Napajalnik za čoln na daljinsko upravljanje: 7,2 V/1500 mAh (priložen)

Elementi kompleta:

– daljinec

– motorni čoln

– USB polnilec

– baterija 7,2 V/1500 mAh

 

Začnite zabavo na morskem nebu!

 

Nastavite dimenzije:

Čoln:

78 cm x 25 cm x 15 cm

Daljinec:

18 cm x 20 cm x 6 cm

Dimenzije paketa:

85 cm x 30 cm x 22 cm

Čoln vsebuje baterije 7,2 V/1500 mAh, daljinski upravljalnik pa 8 baterij AA 1,5 V. Baterije v čolnu naj bodo nameščene pod krovom. Primerno za otroke starejše od 6 let.