Opis

Vsi vemo, da ko postaneš starš je želja, da bi svojega dojenčka stalno držal v naročju in ga pestoval brezmejno. Vendar obstajajo druge naloge, ki jih je treba opraviti medtem ko dojenček spi in to …

Večnamenski otroški gugalnik Coccolle Freya vam prav v takih trenutkih priskoči na pomoč, saj je inteligenten in intuitiven izdelek za dojenčke z maksimalno težo 9 kg.

Coccolle Freya je izdelek, ki zagotavlja udobje, katerega dizajn bo primeren za vsako notranjo ureditev. Izdelek ni samo lep, ampak tudi izjemno uporaben zahvaljujoč vgrajenemu senzorju zaznavanja gibanja, ki bo gugalnemu stolu pokazal, da mora zagnati funkcijo zibanja, tudi če niste v njegovi neposredni bližini, ko malček začne čutiti, da gibanje se je ustavilo. Tudi zato, da ne bi izgubili svojega otroka izpred oči, ima Coccolle Freya funkcijo vrtenja za 360 stopinj; poleg tega ga boste s težo le 4 kg zlahka vzeli s seboj v vse prostore v hiši, kjer se bo prilegal ne glede na barvo zahvaljujoč nevtralnemu dizajnu in vrhunskim materialom.

Coccolle Freya je opremljena z 2 mehkima igračama, varnima pred obdobjem novorojenčka, ki bosta malčka očarale in pomirile v času preživetega v zibelki. Prav tako je Freya za udobje dojenčkov opremljena z reduktorjem za novorojenčke, ki ga je mogoče odstraniti za čiščenje ali ko malček zraste. Gugalni stol ima 2 položaja naklona in je primeren tudi za kratke spance, ki nastopijo po vsakem obroku.

Glavne značilnosti:

– Večnamensko: funkcija zaznavanja gibanja, 2 položaja naslona, ​​vrtenje za 360 stopinj, 12 pesmi in 5 hitrosti zibanja

– Enostavna nadzorna plošča + daljinski upravljalnik za daljinske spremembe

– 5-točkovni varnostni pas

– Kompaktna velikost in teža

– 5-točkovni varnostni pas

– Premium materiali, skandinavski dizajn

Uporablja se lahko na baterije ali priklopljen na električno omrežje

*Slike, predstavljene na spletni strani, so narejene v profesionalnem studiu, zato je barvni odtenek izdelkov lahko drugačen glede na svetlost okoli izdelka. Tudi glede na nastavitve posamezne naprave (telefon, prenosni računalnik, osebni računalnik), ki prikazuje stran, se lahko barva izdelka razlikuje.

OPOZORILO! Izdelka ne dvigujte za igralni lok. Igralnega loka nikoli ne uporabljajte namesto nosilnega ročaja.
OPOZORILO! Nevarnost zapletanja oz. zadavljenja. Ne dodajajte dodatnih trakov ali vrvic.
OPOZORILO! Otroka NIKOLI ne puščajte samega brez nadzora. Otroka VEDNO pripnite z vsemi varnostnimi pasovi. Izdelka NE UPORABLJAJTE za otroke, ki že samostojno sedijo. Izdelek NE UPORABLJAJTE za otroke težje od X kg (teža odvisna od posameznega izdelka).
Nevarnost padca: Otrokovi gibi lahko ležalnik gugalnik premaknejo oz. povzročijo zdrs le- tega.
Izdelka nikoli ne postavljajte v bližino kotov oz. roba miz, na stopnice ali na druge od tal dvignjene površine.
Izdelek vedno postavite na tla.
Izdelka NIKOLI ne dvigujte za igralni lok. Igralnega loka ne uporabljajte namesto nosilnega ročaja.
Ko je otrok v ležalniku- gugalniku le- tega NIKOLI ne dvigujte.
Izdelka NE uporabljajte v avtomobilu ali za potovanja v letalu.
Izdelka NIKOLI ne uporabljajte kot avtosedež ali globoko košaro.

Proizvajalec: Coccolle