Opis

Večnamenska elektronska klaviatura je odlična naprava za igranje in učenje najmlajših. To bo odlično darilo, ki bo vsakemu otroku privabilo nasmeh na obraz. Učna klaviatura ima kar 54 tipk in funkcijskih tipk, kar vam omogoča, da sestavite celo profesionalno glasbo. Klaviatura za otroke ima v kompletu tudi mikrofon, kar bistveno poveča funkcionalnost naprave.

Pri igranju z elektronsko klaviaturo lahko otrok predvaja svoje melodije, predvaja naložene predstavitvene pesmi (10 pesmi), poganja zvoke dodatnih instrumentov (8 zvokov) in prilagaja glasnost zvoka. Klaviatura ima držalo za beležke, ki je nameščeno na zapahu, koristno je, če se otrok začne učiti in uporablja zvezek. Na stojalo lahko postavimo tudi tablico z nameščeno aplikacijo, ki bo otroku omogočala učenje. To še ni konec – po zaslugi mikrofona, ki je vključen v učno tipkovnico, mali glasbenik ne more samo sestaviti skladbe, temveč ji tudi zapeti. Celotno izvedbo lahko posnamete in nato predvajate ter občudujete lastne spretnosti. Klaviatura omogoča povezavo telefona in predvajanje z vašo najljubšo glasbo.

Klaviatura za učenje je odlična igrača, ki spodbuja strast do glasbe, razvija glasbene sposobnosti in občutek za ritem. Zahvaljujoč množici funkcij ustvarjalna igra postane tudi znanost, ki lahko postane pravi talent. Mikrofon in sposobnost snemanja lastnih pesmi dajeta otroku pogum in mu dajeta več samozavesti. Po 1 minuti neaktivnosti izdelek preide v način spanja, kar prihrani življenjsko dobo baterije in podaljša življenjsko dobo baterije.

Klaviatura za otroke je idealna alternativa za velike klavirje, pa tudi profesionalne in drage klaviature, ki niso zelo primerne za otroke, je odlična ideja za darilo.

PRIMERNA ZA OTROKE OD 8.LETA DALJE

SPECIFIKACIJA – starost: 8+; število tipk: 54; število tonskih zvokov: 100; število ravni tempa: 32; število zvočnih učinkov: 3; število stereo skladb: 10; način spanja: po 1 minuti; število zvokov bobnov: 8; 2 načina za učenje igre; nadzor glasnosti; mere (dolžina / širina / višina): 70,5 / 23 / 22cm; teža z embalažo: 2,5 kg.

UVOZNIK: LEANTOYS