Opis

UNIVERZALNA IN VEČFUNKCIJSKA TORBA 3v1

ponujeni organizator vozičkov je bil ustvarjen z mislijo na vse starše. Zato ne bo delovala le kot praktična torba za vozičke, ki jo lahko obesite na ročaj, temveč jo lahko uporabite tudi kot nahrbtnik, ko otroški voziček ostane v avtu, na primer z otrokom v nosilki. Po razgrnitvi vrečke imamo pripravljeno prenosno otroško posteljico / otroško posteljico, v katero lahko udobno in varno položimo otroka, ko se pojavi potreba. V kompletu je tudi praktična previjalna preproga, ki jo morate imeti vedno pri roki.

ŽEPI, KI DRŽIJO TOPLO – nahrbtnik vozička je opremljen s kar 3 praktičnimi žepi, ki segrejejo. Tako lahko s seboj vzamete stekleničke, toplo pijačo ali hrano za dojenčka.

NEPREMOČLJIVI ŽEPI- organizator vozička ima dva nepremočljiva žepa, ki sta zaprta z zadrgo. Zahvaljujoč jim je vsebina vrečke zelo dobro zaščitena pred poplavami ali umazanijo.

PRAKTIČNO IN TRAJNO – torba za vozičke je izdelana iz trpežnega materiala, ki ga je enostavno očistiti. Nahrbtnik je mogoče razstaviti, kar omogoča namestitev otroka. Vključena je celo praktična preproga za previjanje otroka.

SPECIFIKACIJA – 3 žepi za ogrevanje: da; 2 nepremočljiva žepa na zadrgo: da; trda zadrga velikega predelka: da; znotraj 4 žepi za steklenice in en manjši z zadrgo: da; naramnice in trakovi za pritrditev vozička: da; žep na zadrgo in dva na straneh: da; možnost razgrnitve nahrbtnika omogoča namestitev otroka: da; mere (širina / višina / globina): 35/45/14 cm, teža: 1,45 kg

Koda:5902802918956
Številka izdelka:00011784