Opis

Iz leta v leto je vse več ljudi prepričanih v umetno božično drevo. Tako zaradi želje po rešitvi življenja božičnega drevesca, ki ga po opravljeni nalogi običajno zavržemo, kot tudi zaradi delovanja v duhu ideje Manj odpadkov. Umetno božično drevo lahko brez težav uporabljate več let in služi številnim generacijam.

Drevo izgleda kot pravi, naravni zimski bor . Igle so narejene tako, da preprečujejo nenamerne vbode – niso trde, hkrati pa ohranjajo togost. Zelene vejice so na gosto vdelane, zaradi česar je božično drevo videti zelo estetsko. Božično drevo ima modularno strukturo, kar ji daje dve dodatni prednosti: razgrnjeno jelko lahko bolj priročno pospravimo, po zgibanju le zunanjih delov brez srednjega pa dobimo nizko in razprostrto jelko, idealno kot bolj občutljiv, premajhen okras.

Moderno božično drevo ni le lepo videti, ampak je tudi praktično. Z namestitvijo na stabilen stojalo , varno stoji na tleh, ga zlahka premikamo v različne kote našega stanovanja. Vejice so toge in dobro vdelane, ne bodo se upognile pod težo božičnih okraskov. Obenem jih je enostavno “preparirati” na njej, da povečamo gostoto vejic na želenem mestu.

 

Znamka
VITKA
Simbol
4994
Število podružnic
67
Število kron
15
Število nasvetov
591
Širina božičnega drevesa
125-130 cm
Znamka
Lean Toys
Višina (cm)
221 – 250 ccm
umetno
Vrsta
bor
barva
Zelena
Teža izdelka s posamezno embalažo
13.7