Opis

Uživajte v čudoviti izkušnji na treh kolesih, ne glede na teren, na katerem uporabljate tricikel, s pomočjo novega izdelka Coccolle Pianti.

Tricikel je izdelan iz kakovostnih materialov, trpežen in opremljen z množico dodatkov, namenjenih temu, da se malček počuti dobro, hkrati pa staršem daje udobje pri uporabi

Večnamenski v pravem pomenu besede tricikel Pianti združuje elemente velike elegance, ki jih je mogoče uporabljati dolgo časa, ko otrok raste. Coccolle Pianti ima vrtljiv sedež s spalnim položajem, obrnjen proti smeri vožnje in obrnjen proti staršem.

Pravo udobje je doseženo, ko se sedež obrne proti staršem, naslonjalo pa lahko zaradi zložljivega krmila pustite na hrbtu v velikem nagibu. Velikodušna velika streha je izdelana iz materiala z UV zaščito, primernega za hojo v sončnih dneh, saj lahko zagotavlja ustrezno zaščito. Tricikel, opremljen z dobro oblazinjenimi prevlekami in velikodušnim sedežem, otroku med odraščanjem ponuja visoko stopnjo udobja in svobodo gibanja.

Trdni okvir in napihljiva kolesa ponujajo največjo stabilnost ne glede na teren, na katerem je tricikel potisnjen, kolesarjenje pa je enostavno zaradi ergonomsko oblikovanih pedal.

Večnamenski tricikel Coccolle Pianti, primeren od enega leta starosti, je opremljen z otroškim naslonom za noge, ki telesu daje udoben položaj in spodbuja razvoj malčka.

V tej starosti je tricikel idealno prevozno sredstvo za prehodno obdobje z vozička, saj nadrejena teleskopska pomožna palica olajša potiskanje izdelka, medtem ko sistem prostega kolesa otroku ne ponuja možnosti, da kolesari ali vodi trikolesnik v nasprotno smer.

Varnostni obroč in varnostni pas zagotavljata varno uporabo, žaromet z glasbeno igračo pa zabava malčka.

Ko malček dovolj zraste, se lahko temu otroškemu naslonu za noge odreče in tricikel bo uporabljen z otroškim naslonom za noge.

Ko bo otrok odraščal, se bo odrekel tendi, naslonjalu, pomožni roditeljski palici, kar bo povzročilo klasičen tricikel, ki ga je mogoče uporabljati do starosti 3-4 let.

Dvojna zadnja zavora zagotavlja stabilno parkiranje ne glede na način uporabe.

Ključne funkcije:

– Velikodušen sedež s 360 -stopinjskim sistemom vrtenja

– Zložljiv krmilo za boljši nagib hrbta pri uporabi s starševskim obrazom

– Udoben, nastavljiv sedež, z mehkimi prevlekami, iz kakovostnega materiala

– Napihljiva gumijasta terenska kolesa

– Varnost pod starševskim nadzorom: opremljena z zaščitnim obročem in varnostnim pasom

– Udobje pri potiskanju: opremljeno z ergonomsko pomožno palico

– Nastavljiv nadstrešek XXL, z oknom, z UV zaščito

– Opremljen z dvojno zavoro na zadnjih kolesih

– Opremljen z 2 kompletoma ergonomskih naslonov za noge in pedalov

– Trden in stabilen okvir

– Sistem prostega teka

– Opremljen z vrečko za igrače.

Koda: 321013420

Proizvajalec: Coccolle