Opis

Sodobno življenje nas uči biti praktičen, starši pa se morajo prilagajati zahtevam urbanega življenja. QPlay Rito je idealna rešitev za življenje poleg vašega otroka. Kompakten in enostaven za uporabo, Rito ponuja posebno izkušnjo med sprehodi po parku ali mestnih potovanjih.

Večnamenski tricikel Rito se lahko uporablja od 12 mesecev do 3 let. Poseben dizajn ponuja malčkom varne in udobne sprehode, kompakten zložljivi sistem pa ga spremeni v idealen tricikel. QPlay Rito je zložljiv in ga lahko enostavno shranite v prtljažnik avtomobila ali v hiši.

Udobje dojenčka zagotavlja mehka prevleka, ki opremi sedežno in naslonjalo. Naslonjalo za hrbet tricikla se nagne, da bi malčku ponudil udoben položaj med spanjem. Varnost dojenčka zagotavljajo 5-točkovni varnostni pasovi in ​​odbijač, ki otroku med vožnjo ne bo dovolil, da pade s tricikla.

Okvir je izdelan iz aluminija, pobarvan v mat črno barvo, kar omogoča enostavno manevriranje.

Kapuca ščiti malčka pred soncem, vetrom ali prahom. Na zadnji strani je opremljena z mrežo, ki omogoča pretok zraka in nadzor otroka.
Tricikel Rito je opremljen z gumijastimi, zračno napihnjenimi kolesi (zelo uporabno predvsem na neravnih terenih), zavorami in blatnikom. Krmilni drog omogoča staršem, da tricikel upravljajo z eno roko.
!OPOZORILO! Krmilne palice ne uporabljajte kot vzvod za plezanje po robnikih pločnika, stopnicah in drugih nihanjih nivoja terena.

Naslon za stopala za manjše dojenčke jim omogoča, da med sprehodom počivajo noge in nudijo udoben položaj. Ta opora je snemljiva in jo je mogoče izpustiti, ko je otrok dovolj velik, da doseže naslon za noge, ki se nahaja na okvirju.

S seboj lahko vzamete otrokove najljubše igrače in jih odložite v nakupovalno košaro, ki se nahaja na okvirju. Sprednje kolo je opremljeno s sistemom »prostega kolesa«, ki se aktivira s pritiskom na gumb. Sistem »prostega kolesa« omogoča zaklepanje pedala, ko je dojenček premajhen, da bi ga sam pogajal.

Priporočena starost Od 1 do 3 let
Teža izdelka (kg) 8,5 kg
Največja podprta teža (kg) 25 kg
Reverzibilni sedež ŠT
Zgibni sistem DA
Material kolesa Guma, napihnjena
Dimenzije (cm) 92*51*95
Dimenzije zložene (cm, DxlxV) 92*51*32
Velikost sprednjih/zadnjih koles 10’/8′.

Proizvajalec: Coccolle