Opis

Nova različica tricikla Qplay Nova ima vse, kar si želite in je namenjena tistim, ki želijo, da najnovejša igrača njihovega otroka izstopa z nečim unikatnim. Tricikel Qplay Nova Gold je opremljen z pozlačenim eloksiranim aluminijastim okvirjem, zlatimi holografskimi odtisi in torbico za dodatke – vse v omejeni izdaji.

Kot običajno se zlata različica tricikla Qplay Nova zlahka in hitro zloži na najbolj kompakten način, s čimer se spopade z obremenitvami omejenega prostora za shranjevanje ali majhnega prtljažnika. Sedež se vrti za 360 stopinj, tako da lahko izberete smer, v kateri želite, da bo vaš otrok hodil. Zahvaljujoč nastavljivemu naslonjalu tricikel ponuja določeno stopnjo naklona, ​​idealno za kratek dremež med potovanjem.

Tricikel Qplay Nova Gold je opremljen s kolesi iz polne gume, ki nudijo večje udobje na vseh vrstah terena. Vsako zadnje kolo je opremljeno z zavoro, tako da parkiranje ni nevarnosti. Pomožni ročaj izdelka je nastavljiv na 2 nivoja višine, tako da je udoben in enostaven za usmerjanje s strani staršev. Poleg tega je večino komponent mogoče odstraniti, ko otrok raste, kar ima za posledico klasičen tricikel, ki ga lahko otrok samostojno uporablja za premikanje.

Skratka, Qplay NOVA Gold prinaša prednosti 5v1:

1. Možnost uporabe zadaj, skupaj z oporo za stopala za dojenčke za otroke, mlajše od 1 leta.

2. Možnost obrnjene naprej, skupaj s katero koli od 2 opor za noge, za varno raziskovanje okolja.

3. Spalni položaj za trenutke, ko je bilo za malega junaka vse preveč utrujajoče.

4. Pedaliranje pod vodstvom starša za trenutke, ko se malček nauči navaditi na življenje na 3 kolesih.

5. Samostojna uporaba izdelka, v klasičnem načinu tricikla.

Glavne značilnosti:

– eloksiran aluminijast okvir z zlatim zaključkom

-primerno med 10-36 meseci

– največja podprta teža: 25 kg

-teža izdelka: 6,9 kg

– 360-stopinjski vrtljivi sedež

– položaj za spanje

– teleskopski pomožni ročaj

-2 kompleta naslonov za noge, glede na starost

-Pokrijte z UV zaščito

– polna gumijasta kolesa

-Opremljen z torbo za dodatke, držalom za skodelice in mini denarnico.

PROIZVAJALEC: QPLAY

OPOZORILA:

  • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora.
  • OPOZORILO! Otroka vedno pripnite z vsemi varnostnimi pasovi in tako preprečite nevarnost resnih poškodb. Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora- lahko je izredno nevarno.
  • OPOZORILO! Izdelek ni primeren za tek ali rolanje!
  • OPOZORILO! V globoko košaro ne dajajte dodatne vzmetnice!
  • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z varnostnim pasom.
  • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora. Otroka vedno nadzirajte. Globoke košare ne uporabljajte kot posteljo v avtomobilu. Na ali okrog globoke košare ne pripenjajte ali nameščajte igrač z vrvicami. Globoke košare ne dajajte v bližino štedilnikov, grelnikov, odprtih ognjev, stopnic, odprtih oken ali drugih nevarnih predmetov, zaradi katerih se otrok lahko poškoduje.
  • OPOZORILO! Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
  • OPOZORILO! Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!
  • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.