Opis

Sproščujoči sprehodi z malčki!

Vsi vemo, da sta hoja na prostem in telesna aktivnost zelo pomembna za zdrav način življenja, in to velja tako za odrasle kot za otroke, zato priporočamo, da tricikel čim pogosteje snamete.

Tricikel Vispo je stabilen, vzdržljiv in popoln za vse prihodnje 3-kolesne avanture. Izdelan je iz inovativnega materiala, posebne zlitine z dodatkom magnezija, zahvaljujoč temu pa imamo lahek okvir, odporen in brez varilnih točk.

Izdelek je vsestranski s sedežem z vrtenjem za 360 stopinj, tako da ga lahko že od prvih trenutkov uporabljate v želenem položaju. Položaj za spanje je nepogrešljiv ne glede na to, ali je sedež obrnjen v smeri vožnje ali proti staršu.

Coccolle Vispo je večnamenski tricikel na najvišji ravni, ki je opremljen z naborom nastavljivih komponent, da se tricikel čim bolj približa konstituciji in potrebam majhnih uporabnikov. Velikodušen sedež je opremljen z udobno prevleko, nastavljiv naslon pa naredi vsak dremež sproščujoč oddih med sprehodi. V položaju za hrbet se krmilo tricikla zloži, kar omogoča še udobnejši položaj na hrbtu. Rotativni sedež je za starše prava pomoč, saj lahko s pritiskom na gumb določijo smer malčka. Zaradi 2 opore za noge je tricikel Vispo idealen izdelek ne glede na starost in višino otroka. Poleg tega smo za udobje odraslih izdelku opremili z ergonomskim in teleskopskim ročajem, nastavljivim na 3 stopnje, zaradi česar je potisk tricikla lahko in sproščujoč.

Glavne značilnosti:

-popolnoma zložljiva z navpičnim položajem po zlaganju

– zložljivo krmilo

-sistem prostih koles

-2 kompleta naslonov za noge

– sedenje z vrtenjem za 360 stopinj

-zavore na osi

-zaščitni obroč in 3-točkovni varnostni pas

-teleskopski starševski ročaj s 3 nastavitvami

– okvir iz magnezijeve zlitine

– tiha EVA penasta kolesa, močna in vzdržljiva

Priporočena starost Od 1 do 5 let
Teža izdelka (kg) 10,5 kg
Največja podprta teža (kg) 25 kg
Reverzibilni sedež DA
Zgibni sistem DA
Material kolesa EVA pena
Dimenzije (cm) 80x60x90
Dimenzija sprednjih/zadnjih koles 23/20 cm
Merilnik zadnjega kolesa (razdalja med) 0 cm

PROIZVAJALEC: COCCOLLE

OPOZORILA:

  • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora.
  • OPOZORILO! Otroka vedno pripnite z vsemi varnostnimi pasovi in tako preprečite nevarnost resnih poškodb. Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora- lahko je izredno nevarno.
  • OPOZORILO! Izdelek ni primeren za tek ali rolanje!
  • OPOZORILO! V globoko košaro ne dajajte dodatne vzmetnice!
  • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z varnostnim pasom.
  • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora. Otroka vedno nadzirajte. Globoke košare ne uporabljajte kot posteljo v avtomobilu. Na ali okrog globoke košare ne pripenjajte ali nameščajte igrač z vrvicami. Globoke košare ne dajajte v bližino štedilnikov, grelnikov, odprtih ognjev, stopnic, odprtih oken ali drugih nevarnih predmetov, zaradi katerih se otrok lahko poškoduje.
  • OPOZORILO! Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
  • OPOZORILO! Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!
  • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.