Opis

S prihodom pomladne sezone je pomembno podaljšati čas, ki ga malček preživi zunaj in ga narediti čim bolj interaktivnega in zabavnega. Tricikel Coccolle Venti pomaga malčku, da se nauči pomen gibanja na prostem in imajo ure zabave in avanture.

V korist robustnega jeklenega okvirja je tricikel Venti sestavljiv brez dodatnih orodij, kar zagotavlja njegovo dolgo in pogosto uporabo. Izdelek ima vrsto funkcij, ki zagotavljajo udobje malčka: nastavljiv hrbtni hrbtni sedež, vrtljivi sedež, noge z hrbtom obrnjen proti smeri potovanja, freewheel sistem in nastavljivo stopalo. Z vsemi temi ugodnostmi je težko zavrniti vožnjo s triciklom.

Za prednost staršev je pomožna palica teleskopska, tako da je napor za potiskanje minimalen. S pomočjo pametnih prostorov za shranjevanje vsaka majhna in naprava, potrebna za odrasle, najde svoje mesto na tem izdelku. Tricikel ima koristi od vseh varnostnih ukrepov in se lahko uporablja v starostnem razponu od 1 do 5 let (varnostni pas, presečen sedež in hrbtišče, varnostni obroč). Če želite prihraniti prostor tako za shranjevanje kot transport, se okvir tricikel zlože.

Ko otrok raste, so pripomočki za tricikel odstranjeni in izdelek se lahko uporablja kot klasičen tricikel. Opremljen z gumijastimi kolesi, tricikel zagotavlja prilagodljive in gladke vožnje.

Glavne funkcije:

– vrtljivi sedež za 360 stopinj

– nastavljiv hrbtni hrbt, s spalnim položajem

– nastavljive nastavljive nastavljive v več položajih

– enostavna nastavitev, brez orodja

– trdna gumijasta kolesa, 10 in 8 palcev

– je zadajni del okvirja zložljiv

-2 nalivov stopal: pri uporabi z zadnjim hrbtom, obrnjenim proti smeri potovanja in za uporabo obrnjeni proti smeri potovanja

– zadnja kolesa z zavorami

– velikodušno košaro in prostor, namenjen mobilnemu  telefone