Opis

Uživajte v času, preživetem zunaj s svojim otrokom na novem triciklu Primo!

Ko malčki začnejo hoditi, je njihova želja po preživljanju časa zunaj neustavljiva. Njihov prvi tricikel ne bo le razlog za veselje, ampak tudi odlična priložnost za učenje z aktivnim življenjskim slogom na prostem. Poleg tega bo uporaba tricikla znatno izboljšala koordinacijo malčkov in jih pripravila za vožnjo na dveh kolesih.

Trikolesnik Coccolle Primo je vsestranski izdelek, zasnovan za dolgo uporabo v celotnem obdobju rasti in razvoja malega. Opremljen je z vso dodatno opremo, ki naj bi jo uporabljali dlje časa: pomožno palico za starša in oporo za noge za obdobje, v katerem hodi malček, ki ga potisne starš; udobna tenda, sedež in naslon za obdobje, ko lahko pritlikavec pedalira, vendar se pogosto utrudi; Nazadnje, ko bo mali že lahko pedaliral, bo imel klasičen tricikel.

Čeprav se na prvi pogled zdi, da je tricikel Primo elementaren izdelek, boste videli, da gre pravzaprav za večnamenski izdelek, ki je prilagojen potrebam sodobnega otroka. Če bo otrok v prvi fazi tricikel uporabljal kot hibridni voziček, ki ga bo lahko potisnil le starš, bo pri razvoju imel koristi od več prednosti tega izdelka: opora za noge, mehak in udoben vrtljiv sedež, spanje, Nadstrešek z UV zaščito, nedrseči pedali, nagibno krmilo, košara za igrače in držalo za skodelico. Hkrati so kolesa iz pene EVA lahka in trpežna, kar jih omogoča brezskrbno uporabo na kakršnem koli terenu in vam obljublja neomejen čas igranja na prostem.

Glavne značilnosti

– Večnamenski tricikel, nastavljiv, v položaju za spanje

– Vrtljiv sedež, nastavljiv po dolžini okvirja

– Zložljiv krmilo za udoben položaj spanja za smer nazaj v smeri vožnje

– Odstranljiva opora za noge

– Velikodušen nadstrešek z UV zaščito

– Trajna platišča iz pene EVA

– Odstranljiv zaščitni obroč

– Teleskopska potisna palica

– Opremljen s košaro za igrače in držalom za skodelico

Priporočena starost od 1 do 3 let

Največja podprta teža (kg) 25

Obračalni sedež DA

EVA pena kolesa

Koda: 321013331

Proizvajalec: Coccolle