Opis

Vrtni trampolin  ima veliko prednosti. Če ga postavite na dvorišče, boste iz njega naredili raj za otroke – v njem se boste zabavali in skakali več kot na mnogih igriščih. Zahvaljujoč trampolinu bo vsak malček brez razmišljanja pospravil svoje elektronske pripomočke in jih spremenil v preživljanje prostega časa na prostem. Širina trampolina, ki meri približno 183 cm, vam bo omogočila  zabavo s svojimi brati in sestrami ali prijatelji , pri čemer otrok ne omejuje gibanja.

Predstavljeni  trampolin Sport Max v velikosti 185 cm  je varen izdelek, kar dokazuje CE certifikat. Njegova konstrukcija je izdelana iz certificiranih materialov najvišje kakovosti, zaradi česar je  odporen proti koroziji in neugodnim vremenskim vplivom  – ni vam ga treba zložiti in skrivati ​​v garaži vsakič, ko se na nebu pojavijo temni oblaki. Natančno izbrano število vzmeti skrbi za dinamičnost skokov in visoko odbojno silo, skupna višina mreže, ki doseže približno 150 cm, pa vam omogoča, da se norite brez skrbi, da bi padli ven. Približna oddaljenost trampolina od tal je 50 cm – v kompletu je  lestev , ki bo olajšala vstop in izstop iz konstrukcije.

Velikost paketa:

103 cm x 50 cm x 20 cm

Tehtnica:

29 kg

 

OPOZORILO: MAKSIMALNA TEŽA UPORABNIKA 150 KG!
OPOZORILO: SAMO ZA UPORABO NA PROSTEM!
OPOZORILO: SAMO ZA DOMAČO UPORABO!
OPOZORILO: NI PRIMERNO ZA OTROKE MLAJŠE OD 36 MESECEV!
OPOZORILO: OBSTAJA NEVARNOST ZADUŠITVE Z MAJHNIMI DELI IGRAČE!
OPOZORILO: TRAMPOLIN NAJ UPORABLJA SAMO ENA OSEBA NAENKRAT – OBSTAJA NEVARNOST TRČENJA!
OPOZORILO: UPORABLJATI LE POD NADZOROM ODRASLE OSEBE!
OPOZORILO: NE IZVAJAJTE SALT NA TRAMPOLINU!
OPOZORILO: VNETLJIVO! DRŽITE STRAN OD OGNJA!
PRED VSAKIM SKAKANJEM VEDNO ZAPRITE ODPRTINO V MREŽI!
OPOZORILO: MREŽO JE POTREBNO MENJATI VSAKI 2 LETI!
OPOZORILO: TRAMPOLIN SE NAMESTI NA POVRŠINO, KI JE NAJMANJ 2 M ODDALJENA OD OBJEKTOV NPR.: HIŠE, GARAŽE, OGRAJE, DREVES…
OPOZORILO: TRAMPOLIN SE NAMESTI NA RAVNO, DOBRO UTRJENO IN NEDRSNO PODLAGO, PO MOŽNOSTI NA TRAVNATO POVRŠINO! NA TRDI PODLAGI LAHKO PRIDE DO POŠKODBE OKVIRJA! POSTAVITEV NA NERAVNO PODLAGO LAHKO REZULTIRA RAZPAD NAPRAVE!
OPOZORILO: SISTEMATIČNO PREVERJAJ STANJE TRAMPOLINA (VZMETI, VIJAKI, MATICA, SPOJI, SKAKALNA POVRŠINA, ZAŠČITA VZMETI, MREŽA ITD.), , SAJ LAHKO PRIDE DO PADCEV IN PREVRNITVE!
OPOZORILO: IZRABLJENE IN POŠKODOVANE DELE JE POTREBNO NADOMESTITI Z NOVIMI. UPORABA TRAMPOLINA V SLABEM STANJU JE PREPOVEDANA!