Opis

Velik traktor s prikolico na pedala

Rdeči traktor Benson bo postal najboljši prijatelj vašega otroka. Je odlična pomoč pri spodbujanju malčka k vsakodnevni vadbi – vendar njeno delovanje ni zapleteno. Malček ima na voljo volan in sedež, zahvaljujoč katerima bo ta igra veliko lažja in manj zahtevna zabava od kolesa ali skiroja – samo glejte naprej in vrtite pedala. Poleg tega, zahvaljujoč namestitvi glavnega dela vozila na štiri široka kolesa, malemu vozniku ni treba skrbeti za stalno ravnotežje.

Zakaj je rdeči traktor Benson tako priljubljen?
– množica dodatnih elementov: prikolica, žlica in dodatki za pesek,
– nizka teža v kombinaciji z najkvalitetnejšo izdelavo,
– moderen dizajn + nalepke v kompletu,
– volan ergonomske oblike s hupo,
– lega na obnovljeno, široka kolesa,
– velik, udoben naslanjač, ​​ki poveča udobje igre,
– enostavno upravljanje: samo poganjajte z nogami, da se lahko vozite naprej.

Komplet z vozilom na pedala vsebuje snemljivo prikolico, žlico in premično vedro spredaj ter plastične dodatke za pesek. Velika nosilnost prikolice omogoča prevoz vseh zakladov vašega malčka. S seboj boste imeli vse pripomočke za igro v peskovniku in še več. Uporaba otroškega traktorja Benson pri vsakodnevni igri poskrbi, da otrok razvije navado telesne dejavnosti že od malih nog. Traktor na pedala ne bo le olajšal družinskih izletov in sprehodov – sedeči otrok je manj utrujen, poleg tega pa bo odličen trening pred začetkom vožnje z dvokolesnim kolesom. Kombinacija zabave na prostem s športom bo vplivala na razvoj nekajletnika, krepila odpornost telesa, hkrati pa bo priložnost za samostojno pridobivanje znanja, novih izkušenj in veščin.

Rdeči traktor Benson je odlična ideja za darilo. Po priporočilih proizvajalca je to vozilo namenjeno vsem otrokom starejšim od 3 let. Traktor na pedala je izdelan s pozornostjo do najmanjših podrobnosti, zaradi česar je igranje z njegovo uporabo varno in udobno. Komplet za mali poganjalec ima oznako CE, proizvodnja pa je v skladu s standardom EN 71. Traktor Benson je pakiran v originalni kartonski škatli, v kateri boste našli vse dodatke, nalepke in navodila za enostavno samomontažo. Pomembno: v skladu s priporočili proizvajalca je maksimalna obremenitev traktorja 35 kg!

Dimenzije seta:
– traktor s prikolico in žlico: 173 cm x 42 cm x 50 cm,
– traktor brez prikolice: 110 cm x 42 cm x 50 cm,
– fotelj: 18,5 cm x 18 cm x 15 cm ,
– krog: 19,5 cm x 19,5 cm,

Teža: 10,4 kg.

Velikost paketa:
99 x 44 x 36 cm

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

uvoznik: leantoys