Opis

Priljubljena igrača izpred 20 let se ponovno vrača! Se še spomnite priljubljenega virtualnega ljubljenčka, ki je od vas zahteval nenehno pozornost in skrb? Tamagotchi se sedaj vrača tudi v Slovenijo! Dobite ga v obliki zmajevega jajca, ki simbolizira ponovno rojstvo Tamagotchija!

Nostalgija se vrača. Če niste imeli priložnosti skrbeti za Tamagotchija pred 20 leti imate sedaj spet priložnost!

Ponovno boste lahko skrbeli za virtualnega ljubljenčka, ki od vas pričakuje popolno pozornost. Tamagotchi lahko kadarkoli začne piskati za hrano ali če si zaželi pozornosti, prav tako lahko ušpiči kakšno neumnost. Tamagotchija morate nahraniti, če je lačen, umiti, če je umazan, potolažiti, če je žalosten in se z njim igrati, če se dolgočasi.

Tamagotchi igrača je za ljudi vseh starosti. Vrnite se v otroštvo in raziščite novosti novega in posodobljenega tamagotchija.

Tamagotchi upravljate preko treh gumbov. Na zaslonu se vam vedno prikazani podatki o stanju nahranjenosti tamagotchija, energiji in čistoči. Če ga ne boste negovali bo tamagotchi umrl.

Kako uporabljati Tamagotchi?

Odstranite zaščitno plastiko za baterijo. Na zaslonu se bo prikazala majhna tamagotchi živalca. Z gumbi boste morali izbrati med 49 različnimi tamagotchiji. Ko ga boste izbrali boste morali določiti čas v katerem se vam bo izvalil. Po pretečenem času se bo vaš novi tamagotchi izvalil in morali mu boste določiti ime. Tukaj se zabava začne!

Tamagotchi-zmajsko-jajce-(9)Lastnosti:

Priljubljeni virtualni hišni ljubljenček se vrača
49 različnih tamagotchijev
Tamagotchi ima tudi pritrjen obesek za lažje prenašanje
Material: plastika
Velikost: 5,6 cm x 4,8 cm x 1,5 cm
Velikost jajca: 9 cm
Barva: modra
Paket vsebuje:

1 x Zmajevo jajce
1 x Tamagotchi
1 x Navodila za uporabo

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije.Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

UVOZNIK: LEANTOYS