Opis

SUP, NAPIHLJIVA HIDRO DESKA – FORCE Z BESTWAY PANORAMA 65363

ALLROUND – Hydro-Force deska s črpalko in zelo lahka, zaradi česar je popolna za praktično vsako vodno plovbo – zelo primerna tako za mirno vodo kot za majhne valove. Sup je enostaven za shranjevanje.

IZBOLJŠA FIZIČNO KONDICIJO – kajak izboljša fizično kondicijo in občutek za ravnotežje, med drugim z aktivnim delovanjem mečnih mišic nog, hrbta, trebuha in rok.

PANORAMSKO OKNO – zahvaljujoč vgrajenemu oknu ta deska zagotavlja edinstveno izkušnjo na vodi. Lahko pokukate pod vodo in strmite v plavajoče ribe in vodno rastlinje! Če želite zatesniti okno, da preprečite vdor vode na daljših vožnjah je priložen pokrov, ki se enostavno in varno pritrdi na mesto.

ENOSTAVNA UPORABA IN VKLJUČENIH VELIKO PREDMETOV – napihljiva deska je zelo enostavna za uporabo – hitro in učinkovito jo je mogoče napolniti z zrakom in nato pospraviti po plavanju. Komplet vključuje desko, nastavljivo veslo, ročno tlačilko, nahrbtnik, zložljiv povodec, pokrov za okna, sredinsko plavut in komplet za popravilo.
SPECIFIKACIJA – število mest: 1 odrasel največja obremenitev 150 kg Material: Drop stitch nedrseča podloga: da kategorija: rekreacijska paluba ročaj: da nastavljivo veslo: 217 cm (lahko se spremeni v dvojno veslo) mere: 340 x 89 x 15 cm teža: 9,55 kg teža v paketu: 15,55 kg