Opis

Steza z dinozavri 270 kosov z dodatki lea

Predstavljamo dinozavrsko stezo, popolno igračo za otroke, ki ljubijo dinozavre in uživajo v igri v njihovem svetu. Ta fantastična steza vsebuje številne elemente, ki vam omogočajo, da ustvarite realistično in dinamično kuliso, v kateri bodo dinozavri lahko tekli.

Dinozavrova steza je sestavljena iz nabora preprostih stez, ki jih je mogoče enostavno povezati med seboj v konfiguracije in ustvariti različne poti za dinozavre. V kompletu so tudi pisane in realistične figure teh čudovitih bitij, ki pritegnejo pozornost in spodbudijo otroke k igri. V kompletu so tudi elementi, kot so rastline in drevesa, ki jih lahko postavite vzdolž steze in tako ustvarite realistično kuliso, zahvaljujoč kateri lahko otrok ustvari svoje zgodbe o dinozavrih in se igra v svetu, ki ga je ustvaril.

Izdelek je izdelan iz trpežnih in za otroke varnih materialov. Igrača pri otrocih razvija domišljijo, kreativnost in ročne spretnosti, hkrati pa zagotavlja veliko zabave in veselja.

Dinozavrova steza je odlično darilo za vsakega malčka, ki ga zanimajo dinozavri in želi odkrivati ​​svet teh prazgodovinskih živali. To je odličen način za preživljanje časa skupaj z brati in sestrami, družino ali prijatelji.

Dimenzije tirnice:

39 cm x 25,5 cm

Velikost paketa:

29 cm x 16 cm x 20 cm

Skladen s CE certifikatom , proizvodnja pa je v skladu s standardom EN 71 , kar zagotavlja varnost uporabe. Igrača je namenjena otrokom starejšim od 3 let.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 3 let, zaradi uporabe manjših delcev.

UVOZNIK: LEANTOYS