Opis

Šotor Teepee za otroke Indian Garden Style Cream 160 cm x 105 cm

Vsak od nas je kot otrok gradil baze ali skrivališča. Imeli smo prostor, kjer smo se lahko skrili pred svetom. Kaj pa, če bi imel vaš otrok svoj šotor za igro in skrivanje? Šotor, ki ga predstavljamo, je kot nalašč za različne vrste iger. Šotor ima značilne indijanske elemente in izgleda kot tipi, ki bo vašega otroka popeljal v indijanski svet. Šotor bo vašemu otroku omogočil udobno in varno igro – njegova velikost je primerna za majhne otroke. Šotor bo otroka uvedel v drugačen svet, zabava z vrstniki pa bo postala še boljša in daljša.

Šotor tipi je primeren za postavitev ne samo v zaprtih prostorih, temveč tudi na vrtu. Vaš otrok bo imel priložnost ustvariti lastno igrišče. Ogrodje šotora je stabilno, zato je izdelek popolnoma varen za otroke. Igrača ima vhod, ki se lahko zaveže ob strani. Šotor ima tudi okroglo okence, ki otroku omogoča opazovanje. Podnožje šotora je okroglo, vhod je brez ostrih robov.

Dimenzije šotora:

105cm x 160cm

Dimenzije torbe:

50cm x 15cm x 30cm

Dodatno dodajte 1-2 cm v paket.

Igrača je namenjena otrokom starejšim od 3 let . Set ima CE certifikat in ustreza standardu EN71 .

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.