Opis

SOBNO MAGNETNO KOLO – kolo ima možnost zlaganja, vse kar morate storiti je, da odstranite ključavnico, jo zložite nazaj in nato ključavnico znova namestite, da se kolo ne odpira samodejno. Zloženo kolo je kot nalašč za prostore, kjer je prostor zelo omejen, zavzame skoraj polovico prostora v primerjavi z običajnimi modeli.
SENZORJI MERJENJA PULZA – kolesarjenje naj se začne s kratkimi potmi, postopoma povečujejo razdaljo in tempo. Senzorji so nameščeni na kolesih. Med treningom je zelo pomembno, da nenehno spremljate srčni utrip. Najbolje je, če je med 110 in 150. Rezultat je vedno prikazan na zaslonu. Vgrajeni računalnik bo med vadbo prikazal tudi druge parametre, kot so: čas vadbe, prevožena razdalja, porabljene kalorije, hitrost. Obstaja tudi funkcija SCAN, ki omogoča ogled vrednosti v različnih intervalih.
GLADKA PRILAGODITEV UPORA MOČI- pod volanom, točno na dosegu roke, je gumb za spreminjanje upora. Med vadbo lahko težo enostavno prilagodite svojim zmožnostim.
7-STOPNJO PRILAGODITEV VIŠINE SEDEŽA – pomemben element med vadbo je ustrezna prilagoditev opreme za vadbo. Višina je nastavljiva v 7 korakih, nivo lahko enostavno prilagodite svoji višini. Kolo lahko uporabljajo tako odrasli kot otroci.
NI PRIMERNO ZA OTROKE DO 3.LETA STAROSTI

SPECIFIKACIJA

uporovni sistem: magnetni
največja obremenitev: 100kg
računalniško napajanje: 2x AAA (vključeno)
nastavitev višine sedeža: 7 stopenj
ležaji: kovinski
nastavitev sedeža: navpično
sila upora: 6kg
mere razstavljenega kolesa (dolžina / širina / višina): 70/41 / 116cm
mere zloženega kolesa (dolžina / širina / višina): 37/41 / 130cm
teža: 16,3 kg
teža z embalažo: 18,2 kg

UVOZNIK: ZENTRADE