Opis

Skiro Coccolle Muvio je idealen za otroke, ki so dopolnili 3 leta in ne presegajo višine 160 cm. 3 kolesa, s katerimi je izdelek opremljen, dajejo dodatno stabilnost in pomagajo malčkom, da že od malih nog uživajo v ravnovesju. Skiro Muvio je opremljen z zavoro na zadnjem kolesu, ponuja varno vožnjo in gladko ustavljanje, kar otrokom pomaga, da se naučijo premišljeno in intuitivno uporabljati zavorni sistem. Kolesni sistem razsvetljave spremlja sprehode in otrokom prinaša veselje.

Coccolle Muvio je opremljen s krmilom, nastavljivim v treh položajih, tako da lahko višino izdelka prilagodite glede na višino otroka, malček pa uživa v ergonomiji. Gumirani rokavi na robovih krmila zagotavljajo trden in udoben oprijem ter preprečujejo zdrs ne glede na razmere in letni čas. Teksturirana blazinica za noge je v pomoč pri oprijemu skuterja in varni uporabi ne glede na obutev. Izdelek je enostavno zložljiv, saj je zelo kompakten za shranjevanje in ga je enostavno vzeti s seboj na vsakem pobegu.

Ključne funkcije:

-3-položajno nastavljivo krmilo z gumijastimi rokavi

-Super lahek skiro (samo 2,5 kg) in zložljiv, idealen za potovanja

-Široka in teksturirana deska

-Opremljen s 3 stabilnimi in trpežnimi kolesi

-PU platišča z lučmi.

-Opremljen z zavoro na zadnjih kolesih

-Inteligenten sistem zavijanja (nagnjen, z nagibom)

-Primerno od 3. leta starosti, do 160 cm in največ 50 kg.

Koda: 321010110S

Opozorilo: Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Nositi je potrebno zaščitno opremo. Ni za uporabo v prometu.

Priporočljiva je uporaba zaščitna oprema (čelade, rokavice, ščitniki za kolena, ščitniki za komolce in podobno). Navodila za uporabo vključujejo opozorilo, da je treba igračo uporabljati previdno, saj zahteva veliko spretnosti, da bi se izognili padcem ali trkom, zaradi katerih bi lahko prišlo do poškodbe uporabnika ali tretje osebe.

Kolesa, ki zaradi konstrukcijske moči, oblike ali drugih faktorjev niso primerne za otroke nad 3 leti starosti morajo navedeno na embalaži in igrači vključujejo naslednje opozorilo:

OPOZORILO! Naj ne uporabljajo otroci starejši od 36 mesecev.

Navedena mora biti tudi navedba zakaj, npr. zaradi nezadostne moči.

Kotalke, rolerji in deske za otroke, ki se prodajajo kot igrače in njihova embalaža imajo navedeno naslednje opozorilo:

OPOZORILO! Nositi je potrebno zaščitno opremo. Ni za uporabo v prometu. 20 kg max.

Obenem se navaja, da morajo navodila vsebovati informacije o primerni površini za varno vožnjo.

Skiroji igrače, ki so namenjeni otrokom s telesno maso 20 kg in manj in njihova embalaža imajo navedeno naslednje opozorilo:

OPOZORILO! Nositi je potreno zaščitno opremo. Ni za uporabo v prometu. 20 kg max.

Dodatna navedba informacije kako se varno zloži ni raztegne zložljiv skiro, navodilo o varni uporabi zavornega sistema, informacijo o nevarnosti ob uporabi skiroja na javnih cestah in zaščitne opreme (čelade, rokavice, ščitniki za kolena, ščitniki za komolce in podobno).