Opis

Set Kmetija Kmetijski traktor 62 El.

Dobrodošli v fascinantnem svetu naše kmetije! Osrednji del je realističen zeleni traktor velikosti 15 cm x 9 cm x 9 cm. Ta ljubek traktor deluje na tri baterije AG13 (priložene) in navduši z realističnimi zvoki, kot so streljanje, hukanje in vzvratna vožnja, kar igri doda edinstven čar.

V kompletu je poleg traktorja še očarljiv skedenj, ki meri približno 20 cm x 27 cm x 12 cm. To je popoln kraj za naše ljubke domače živali: krave, kokoši, prašiče in race, ki pomagajo ustvariti pristno kmečko vzdušje.

Poleg tega je v kompletu veliko uporabnih pripomočkov, kot so slamica, vedro, kmet, korito in mnogi drugi, ki vam omogočajo razvijanje ustvarjalnosti ob igri na kmetiji.

Priložena so tudi navodila za sestavljanje, kar olajša sestavo celotne kmetije. Dimenzije embalaže so 29 cm x 10 cm x 35 cm, zaradi česar je privlačno in praktično darilo za ljubitelje kmečkega življenja in dela na polju. Odkrijte čar kmečkega življenja in si oglejte naš neverjeten kmetijski komplet še danes!

Komponente kompleta:

– traktor

– skedenj

– domačija

– živali na kmetiji

– kmet

– dodatki

Velikost paketa:

29 cm x 10 cm x 35 cm

Ima CE oznako  in je v skladu s standardom  EN71 . Igrača je namenjena otrokom  starejšim od 3 let.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije.Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

UVOZNIK: LEANTOYS