Opis

Radijsko voden športni avtomobil Bel

avtomobil na daljinsko vodenje v barviti športni grafiki. Predstavljeni model je ustvarjen v merilu 1:10 , zaradi česar je videti neverjetno resničen. Avto naravnost z dirkalnih stez bo izpolnil sanje vsakega mladega dirkača. R/C dirkalno vozilo na daljinsko vodenje bo pri otroku vplivalo na pravilen razvoj veščin, kot je vožnja avtomobilčka, ter krepilo koncentracijo in razvijalo ročne spretnosti, spretnost in zvitost.

Poenostavljena in lahka konstrukcija igrače ter možnost upravljanja na daljavo so le nekatere od prednosti izdelka. Avto je izdelan iz PVC-ja , ki je odporen na nizke temperature, deformacije in trke ter eksplozije. Mehka, gumirana kolesa vozila zagotavljajo visok oprijem vozila na različne vrste podlage. Lastnosti izdelka omogočajo odlično zabavo v kombinaciji z zdravo tekmovalnostjo. Odslej se otroku ni treba igrati samemu – daljinski upravljalnik vam omogoča manevriranje avtomobila v vse smeri, zato je lahko odlična osnova za igranje avtomobilskih dirk s prijatelji.

Daljinski upravljalnik, ki je priložen dirkalnemu kompletu, sprejema frekvenco  2.4G  , kar zmanjša morebitne motnje med zabavo. Opremljen je z gumbom in gumbom, odgovornim za nadzor  spredaj-zadaj in desno-levo. Belo ohišje športnega avtomobila je sestavljeno iz številnih grafičnih nalepk, kar samo še poveča raven resnične reprodukcije igrače.

Da bi otrok užival v zabavi, mora biti daljinski upravljalnik opremljen z 2x baterijama AA 1,5 V. Za zagon avtomobila potrebujete baterije, ki so priložene kompletu.

Avto je namenjen otrokom starejšim od 14 let ZARADI HITROSTI INMANJŠIH DELCEV.

Dimenzije elementov kompleta :

– avto: 44 cm x 19 cm x 15 cm,

dimenzije paketa :
-55 cm x 24 cm x 20 cm

OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 3 let, zaradi uporabe manjših delcev.

UVOZNIK: LEANTOYS