Opis

Proga z ovirami iz magnetnih kock 122 elementov

Magnetne kocke so odličen komplet, ki ponuja nešteto možnosti za ustvarjalno igro. V kompletu je 41 magnetnih kock različnih oblik in barv: modra, rumena, rdeča in oranžna. Poleg tega komplet vključuje 12 žogic in 42 drsnih delov, ki vam omogočajo, da zgradite fascinantno stezo za žogo.

Kocke so narejene iz visokokakovostne plastike, ki prepušča svetlobo, kar omogoča opazovanje drsenja žogic navzdol. V kompletu je tudi 27 plastičnih oken in nalepke za okrasitev zgradbe, kar zabavi doda še več kreativnosti.

Zahvaljujoč temu kompletu imajo otroci možnost sestavljati različne strukture in ustvarjati poligone z ovirami za žogo. Igra s tem kompletom razvija ročne spretnosti, ustvarjalnost in gradbene sposobnosti.

Dimenzija škatle je 47 cm x 30 cm x 10 cm in ima poseben ročaj, zaradi katerega je komplet enostaven za shranjevanje in prenašanje.

Naročite te magnetne kocke še danes in svojemu otroku privoščite nepozabne trenutke ustvarjalne igre in razvoja gradbenih veščin.

Komponente kompleta:

– 12 barvnih kroglic

– 42 kosov steze

– 27 plastičnih oken

– nalepke

– navodilo

Velikost paketa:

30cm x 47cm x 10cm

Izdelek ima certifikat CE in je skladen s standardom EN71 .

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije.Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

UVOZNIK: LEANTOYS