Opis

3V1 KOLO, JOGGER IN PRIKOLICA ZA TRANSPORT
-že pripravljena prikolica za kolo, ki jo enostavno pritrdite in uživate na potovanju z vašim dojenčkom. Prikolica ima amortizerje na zadnjih kolesih. Zahvaljujoč njim ima malček še večje udobje med vožnjo s prikolico.

VARNOSTNI in PROTI PREKUCNI SISTEM – izpolnjuje tudi najbolj pretirana pričakovanja, da izpolnjuje vse standarde, ki zagotavljajo visoko kakovost, varnost in udobje. Prikolica je združljiva s katerim koli modelom kolesa, njena montaža in odstranitev pa je intuitivna in zelo preprosta. Stabilen in vzdržljiv jeklen okvir z drogom zagotavlja varnost pred prevračanjem.

MOŽEN PREVOZ 2 OTROK – je odlična rešitev za ljudi, ki iščejo nekonvencionalne rešitve za aktivno preživljanje časa s svojimi otroki. V prikolici je dovolj prostora za dva otroka. Maksimalna nosilnost je 40 kg.
3v1 – poleg prikolice za kolesa se lahko zaradi posebnega ročaja uporablja tudi kot jogger ali navaden voziček, zato lahko ta model prostorne prikolice z dvema otrokoma vzamete s seboj ne le na kolesarjenje, ampak tudi na sprehod ali tek. Poleg tega lahko prikolico uporabite kot transportni voziček za nakupovanje.

SPECIFIKACIJA – material: kovina + plastika + poliester barva: siva / črna dimenzije sedeža (širina / dolžina / višina): 60 x 60 x 54 cm dimenzije prtljažnika (širina / dolžina / višina): 60 x 15 x 54 cm skupne mere (dolžina / višina) / širina): 150 x 108 x 90 cm največja nosilnost: 20 kg za enega otroka, 40 kg za dva teža: 16 kg teža v paketu 16.750 kg.