Opis

Namizni nogomet je klasična igra, ki jo zaradi svoje priljubljenosti poznajo skoraj vsi. Igra vzbuja velika čustva, ki izvirajo iz tekmovanja, zato menimo, da bi jo moral imeti vsak pravi ljubitelj nogometa.

Predstavljeni model je velik komplet – sestavljen je iz igrišča in dveh polnih ekip po enajst igralcev. Figura vratarja je aktivna, zato jo lahko za popestritev zabave premikate in pametno branite gol. Če k igri povabite več ljudi, lahko organizirate pravi nogometni turnir ali svetovno prvenstvo.

Igra je zasnovana za dva igralca, vendar bo prinesla veliko zabave tudi eni osebi – to bo odličen način za vadbo doseganja golov za izboljšanje vaših sposobnosti. Nogometne tekme s predstavljenim kompletom bodo zagotovo vsem prinesle veliko veselja! Konstrukcija igrišča je zelo preprosta, sestavljena je iz debele, trpežne deske in dveh plastičnih golov na nasprotnih straneh. Doseči točko je zanimiv izziv, ki zahteva bistrost in spretnost rok.

Kako se začeti zabavati? Postavite igralce na igrišče po svoji taktiki, vrzite žogo na igrišče in … GOL ! Naj zmaga najboljši!

Set za namizni nogomet vsebuje:

– 22 igralcev,
– igrišče,
– 2 gola,
– 1 žoga,
– semafor,
– 2 drogova za zastave,
– komplet nalepk z zastavami.

Dimenzije polja:

– 50 cm x 36 cm x 10 cm

Velikost paketa:

54 cm x 37,5 cm x 6,5 cm

OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 3 let, zaradi uporabe manjših delcev.

UVOZNIK: LEANTOYS