Opis

Prenosna zložljiva hiška za lutke

Ta čudovita zložljiva hišica za lutke je uresničitev sanj za vsako dekle. Zagotavlja neverjetno ustvarjalno zabavo za več ur igranja sam ali z drugimi.

To je igra, ki bo vašemu otroku omogočila, da se ure igra z veseljem in bo prinesla veliko veselja, zlasti v mokrih deževnih dneh.
Hiša ima dve etaži. Spodaj je 6 sob: predsoba, kuhinja, dnevna soba s kaminom, kopalnica, spalnica in otroška soba.

Komplet vsebuje tri dodatne “mobilne” (odstranljive) figure družinskih članov (matere, očeta in otroka), psa in tudi pohištvene predmete, kot so stoli, miza, postelje in kavč. Hladilnik, ki se odpira, in vsi dekorativni elementi si zaslužijo posebno pozornost – hiša ima nabiralnik, majhen vrt z ograjo in okrasne polkne. Vse te stvari dodajo estetsko vrednost in dajo več možnosti za zanimivo igro.
Izdelek vsekakor odlikuje privlačen videz in kompaktna konstrukcija. Vizualni vidiki hiše so zelo lepi. Skrbno je oblikovan v pastelnih karamelnih barvah s pozornostjo do vsake podrobnosti.

Hiša ima zaobljene robove, ki otroku zagotavljajo varnost. Plastika, ki se uporablja za gradnjo hiše, je zelo trpežna, zato bo igrača vašega otroka zdržala vrsto let.

Otroka uči igrati različne vloge že v zgodnjih življenjskih obdobjih. Krepi domišljijo in razvija ustvarjalnost. Pozitivno vpliva na razvoj socialnih veščin in pomaga pri integraciji z drugimi.
Ta neverjetna, barvita hišica za punčke je priporočljiva za zasebno uporabo ali kot oprema v vrtcih, vrtcih v bolnišnicah ali v različnih oskrbovalnih centrih.
Prav tako bo odlično darilo za številne različne priložnosti!

Značilnosti:

Iz varnih materialov
Z 2 nadstropjema
Ima 6 sob
. Vključuje figure pohištva, ljudi, psa
Z veliko realističnih podrobnosti
Je lahka in zložljiva
z ročajem za nošenje
Priporočena starost: 3+
Certifikati: CE, EN71
Dimenzije: 16 x 18 x 28,5 cm

PRIMERNO ZA OTORKE DO 3.LETA STAROSTI ZARADI MANJŠI DELCEV.

PROIZVAJALEC: MALATEC