Opis

Pot do dveh koles se vedno ustavi na kolesu brez pedal ali balansirnega kolesa, ker ta izdelek predstavlja popoln način, kako najmlajši najdejo ravnotežje in se ustrezno pripravijo na kolesarjenje. Če pedalov ni, se bo otrok osredotočil izključno na ohranjanje ravnotežja, koordinacijo in pravilno vodenje.

Kolo Qplay Impact ima super ergonomsko obliko, izdelano na trpežnem kovinskem okvirju z 10 -palčnimi kolesi za optimalno raven stabilnosti. Udobno sedlo je tudi nastavljivo, kar ustvarja popoln položaj za vadbo. Oblika okvirja in dodatkov so narejeni na inovativen način, da bi malčku prinesli najvišjo možno stopnjo ergonomije. Gumirani rokavi na krmilu zagotavljajo močan in nedrseč oprijem ter preprečujejo manjše nesreče, ki lahko malčka odvrnejo.

S pomočjo kolesa brez pedal Qplay Impact se malčki veliko lažje premikajo in uživajo v času, preživetem zunaj. Odvisno od telesne konstitucije malčka se lahko izdelek uporablja od starosti 2 let do teže 30 kg. Poleg tega otrok ob vadbi na takem izdelku pridobi izkušnje in samozavest, prehod na klasično kolo pa bo naslednji logičen korak. Da bi se izognili udarcem in poškodbam, priporočamo uporabo zaščitne opreme.

Glavne značilnosti:

– Ergonomski kovinski okvir

– Je mehak in udoben

– Enostavna montaža

– Kolesa s posebno obliko, izdelana iz pene EVA

– Uporabljajte z zaščitno opremo

– Priporočena starost: +2 leti

– Največja podprta teža: 30 kg

Koda: 321QPIMP20

Proizvajalec: Coccolle

Opozorilo: Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Nositi je potrebno zaščitno opremo. Ni za uporabo v prometu.