Opis

Predstavljeni poganjalec je izdelan iz lahke plastične strukture, ki je zelo vzdržljiva in trdna. Je ergonomske, poenostavljene oblike, brez ostrih koncev, ki so nevarni za otroke. Mercedes 3288 v modri barvi je neprekosljiva ponudba za starše, ki cenijo tako realističen, moden dizajn kot najvišjo kakovost izdelave.

Predstavljeni poganjalec je večnamenska igrača. Z njim lahko igrate v treh različicah. Uspešno bo služila tako kot klasična poganjalka za malčka z ali brez ograje. Druga varianta je navadni poganljalec za otroka, ki se lahko z nogami odriva od tal. S temi različicami avtomobilček raste z vašim otrokom in njegovimi veščinami.

Enako pomembna prednost modrega mercedesa za otroke je glasbeni volan . Napaja se z dvema AAA baterijama, ki sta priloženi v kompletu (nameščeni s spodnje strani volana), bo otroku naredil vsako potovanje prijetnejše. Na njem so različni gumbi, ki pod seboj skrivajo vesele zvoke in melodije.

Medtem ko bo naš dojenček uporabljal poganjalca, mora biti avto opremljen z udobnim naslonjalom in varnostnimi pregradami, ki otroka ščitijo pred padcem. Enako koristen bo vodnik, ki staršem pomaga pri lažjem obvladovanju vozila. Ko otrok odraste, je mogoče najprej enostavno razstaviti ograje, nato pa čez čas opore za noge in vodilo, kar otroku omogoča neovirano igro z lastno koordinacijo in kondicijo. Udoben, udoben sedež se lahko dvigne in ga spremeni v shrambo za otrokove najljubše igrače, ki jih želi vzeti s seboj na sprehod.

Mere kolesa :

– dolžina: 85 cm,

– širina: 30 cm,

– širina z oporami za noge: 45 cm,

– višina z ročajem: 89 cm,

– teža: 5,5 kg,

 

Velikost paketa:

69,5 x 32,5 x 33 cm,

Teža z embalažo:

6,21 kg.

Uvoznik: leantoys
Simbol
2335
Opozorilo!
Ni primerno za otroke mlajših od 3 let
Seks
uniseks
Starost
3+

PROZVAJALEC: LEAN TOYS

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Izdelek ni namenjen za uporabo v cestnem prometu.