Opis

Akumulator Mercedes Unimog S 4x45W

Je vaš otrok kdaj sanjal, da bi lahko vozil avto? To lahko omogočite tako, da mu podarite terenski akumulatorski avto. Naj vaš otrok začuti odgovornost in neodvisnost, ki izhajata iz uporabe nedosegljive opreme. Ne pozabite, da je osnova dobro izdelana oprema – zato brez skrbi izberite Mercedes Unimog s 4-kolesnim pogonom.

Avto Mercedes Unimog je bil zasnovan s pozornostjo do najmanjše podrobnosti, kar vpliva na pozitivne občutke mladega dirkača. Vzdržljiva in masivna konstrukcija v kombinaciji z visokokakovostnimi materiali je zaslužna za večletno odlično zabavo in odpornost proti poškodbam. Atraktivnost modela povečujejo vrata, ki se odpirajo, in blažilniki, na katere je nameščen, zaradi česar bo vožnja po neravnem in razgibanem terenu veliko bolj prijetna in avanturistična.

Ta otroški akumulatorski avto bo zagotovo izpolnil pričakovanja mladih ljubiteljev avtomobilizma. Zakaj? Vredno je biti pozoren na njegov realističen dizajn, motor 4x45W, baterijo 12V7Ah ter sprednje in zadnje luči.

Baterijski avtomobil ne pomeni, da ga lahko vaš otrok vozi popolnoma svobodno – njegovo hitrost lahko vedno nadzorujete z daljinskim upravljalnikom. Ta model je namenjen otrokom od 3. leta starosti, vendar ga lahko pod budnim nadzorom staršev uporabljajo tudi mlajši vozniki.

Terensko vozilo ima CE certifikat, ki zagotavlja varno uporabo. Popestrite družinske sprehode z mladim ljubiteljem avtomobilov za volanom.

Teža z embalažo: 28,5 kg

Dimenzije paketa: 110cm x 68cm x 41cm

Tehnični podatki
Vozi
4x45W
Baterija
1x12V7Ah
Prenos
Avtomatski, 3 hitrosti
Dimenzije vozila
108 cm x 68 cm x 88 cm
Hitrost
3-6 km/h
Teža
24 kg
maks. obremenitev
40 kg
Čas polnjenja
8 ur
Čas aktivnosti
1-2 uri
Zavora
Samodejno, ko spustite pedal za plin
Zaustavitev v sili z daljinskim upravljalnikom (P)

PRILOŽENA SLIKOVNA NAVODILA

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

Uvoznik: leantoys