Opis

Vožnja super hitrega avtomobila so sanje skoraj vsakega otroka – z našo pomočjo jih lahko uresničite. Če se vam zdi nemogoče, preverite, kakšne funkcije ima BMW M6 GT3 za baterijo, pa si boste premislili! Svetel, bel model otroškega avtomobila BMW M6 GT3

priporočamo zaradi inovacij, kot so prezračevanje, ki je fantastično za vroče dni, intuitivna plošča, ki omogoča izbiro glasbe, osvetlitve ali načina vožnje, kot tudi vključeni 2 4G daljinski upravljalnik , ki deluje brezhibno do razdalje približno 15 m. In to še ni vse: baterijski dirkalnik je videti popolnoma tako kot njegov dvojnik v polni velikosti – velik spojler, oznake vozila ter značilna oblika volana in sedeža le še poudarijo njegovo športni pridih.

BMW M6 GT3 , odet v klasično belo barvo, je prilagojen otrokom od 3 do 6 let. Upravljanje vozila je zelo preprosto, kar je še zanimivo – avto lahko upravljata tako nekajletnik s pomočjo stopalke za plin in gumbov na armaturni plošči kot tudi skrbniki s posebnim daljinskim upravljalnikom. Da bo malček prevzel nadzor nad svojim vozilom, je dovolj, da po zagonu avtomobila pritisnete gumb NOŽNO STIKALO, ki se nahaja na interaktivni plošči. Ne skrbite – še vedno lahko ustavite v sili z daljinskim upravljalnikom. Če pa želite voziti otroškega dirkalnika, pritisnite gumb DALJINSKO UPRAVLJANJE, ki je označen s sliko daljinskega upravljalnika, nato pa poskušajte svojega otroka čim bolj razveseliti z upravljanjem njegovega avtomobila. Gumbi na daljinskem upravljalniku,

ki je v kompletu, so odgovorni za:
– puščice: vožnja naprej/nazaj,
– puščice: vožnja desno/levo,
– kvadrat – izbira hitrosti,
– polkrog – zaviranje v sili ,
– trije okrogli kazalci – 1, 2., 3. prestava.

V notranjosti športnega avtomobila za malčkeobstajajo samo potrebni elementi, kar je značilen postopek pri izdelavi dirkalnikov. Nekajletniku bo na voljo udoben fotelj iz eko usnja . Širina stola je približno 35 cm, kar zagotavlja udobno igro. Naslednji nujen element je vrtljiv volan nenavadne oblike , na sredini katerega je nameščena hupa. Voznika že od malih nog učite, da je varnost osnova uspešne zabave. Tik ob volanu je osvetljena imitacija smernikov, dva prezračevalna kanala in plošča z zaslonom. Na njem boste našli indikator, ki prikazuje stanje baterijein izbrani modul – predvajalnik glasbe, USB ali Bluetooth. Ko je stanje baterije nižje od 8 V , se bo vozilo samodejno izklopilo. Da je zabava še enostavnejša, lahko mali voznik uporablja prestavno ročico , kar močno poveča stopnjo realizma igre.

Dirkalni model BMW M6 GT3 , oblit v beli barvi, ima originalno licenco Bayerische Motoren Werke AG , zahvaljujoč kateri je bil njegov dizajn izpopolnjen do najmanjše podrobnosti. Elementi, kot so rebra žara, pokrovi ali okenski okvirji in stranske odprtine v ohišju, so prekriti z originalnim lakom, ki spominja na črni krom. Pod “pokrovom” otroškega avtomobila sta dva motorja z močjo 45W vsak, kot tudi baterija 12V7Ah . Te komponente omogočajo brezskrbno vožnjo s hitrostjo od 3 do 5 km/h . Avto je postavljen na mehka EVA platišča, ki zagotavljajo visoko udobje pri vožnji in dober oprijem. Osredotočamo se na varnost in udobje uporabe, ne samo za otroke, ampak tudi za negovalce – podvozje otroškega BMW-ja skriva kolesa in ročaj, kar močno olajša transport baterijskega vozila po koncu zabave.

Športni BMW M6 GT3 v beli barvi je namenjen vsem otrokom z maksimalno težo 35 kg. Avto ima CE certifikat, ki zagotavlja skladnost z zahtevami direktiv novega pristopa Evropske unije. Vsi materiali, ki so bili uporabljeni pri izdelavi vozila, so certificirani, zaradi česar lahko malček brezskrbno uživa v vožnji svojega izjemnega dirkalnika. Električni avto z dodatki je pakiran v originalni kartonski škatli.

Vozilo na akumulator
Model
BMW M6 GT3
barva
črna
Tehnični podatki
Vozi
2x45W
Baterija
12V7Ah
Prenos
3 hitrosti
Dimenzije vozila
130 cm x 64 cm x 48 cm
Hitrost
3-5 km/h
TEŽA
25 kg
maks. obremenitev
35 kg
Čas polnjenja
8 ur
Čas aktivnosti
do 1,5 ure
Zavora
Samodejno, ko spustite pedal za plin
Zaustavitev v sili z daljinskim upravljalnikom (P)
Oprema
Varnostni pas
+
Odpiranje vrat
+
ključi
x
Fotelji
Eko usnje
Kolesa
Mehka EVA
Daljinec
2,4 G
3 hitrosti
luči
Osvetljena armaturna plošča
Sprednja LED
Avdio
USB
Bluetooth
Glasbena plošča z MP3, USB, SD

PRILOŽENA SLIKOVNA NAVODILA

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

Uvoznik: leantoys