Opis

Modularni sistem 3v1 Coccolle Silene izstopa s kompleksno zasnovo, ki je zasnovana tako, da se sooči z vsemi izzivi, ki nastanejo ob rojstvu otroka. Številne funkcije, ki ponujajo največje udobje, so združene z minimalistično estetiko iz kakovostnih materialov in usnjenih poudarkov v nevtralni barvi.

Modularni sistem sestavljajo otroški voziček, večnamenska športna enota, dodatki in komplet adapterjev za avto.

Voziček je zgrajen na lahkem in zložljivem aluminijastem okvirju na izredno kompakten način. Izdelek je opremljen z nakupovalnim vozičkom velike velikosti, da se lahko spopade z množico artiklov, ki so potrebni, ko se odpravite od doma z novorojenčkom.

Masivna aluminijasta platišča iz PU laka so popolna, saj olajšajo prečkanje robnikov in neravnin, material pa zagotavlja dolgotrajno uporabo. Kolesa imajo vgrajen mehanizem za blaženje udarcev, sprednja pa se vrtijo za 360 stopinj, lastnosti, ki izdelek spremenijo v popoln voziček za vse vrste terena.

Zložljiv sistem je izjemno enostaven za uporabo, voziček lahko zložite z eno roko – odlična funkcija, ko ste vedno z dojenčkom v naročju.

Športna enota je resnično izjemna komponenta, saj je obrača.

Mehanizem prijemanja na okvirju je preprost in intuitiven, sama športna enota pa je zelo lahka in tako ponuja zelo prijetno uporabniško izkušnjo za oba starša.

Naslonjalo je nastavljivo v več položajih in je popolnoma na hrbtu, kar ponuja zelo primeren položaj za spanje.

Poleg tega je bila športna enota vozička preizkušena in certificirana za uporabo do 22 kg. Voziček lahko zložite s športno enoto na okvir.

Kar zadeva dodatno opremo, je modularni sistem opremljen s toplo odejo za noge, dežjem, pokrivalom proti komarjem in materinsko torbo, ki jo je mogoče uporabiti kot previjalno torbo.

Glavne značilnosti

– Kompleksni modularni sistem, sestavljen iz okvirja, vozička in športne enote

– Lahek aluminijast okvir, ultra kompakten zložljiv z eno roko in s športno enoto na okvirju

– Platišča iz trdnega aluminija, trda in uporabna na kateri koli površini

– Reverzibilna športna enota z več stopnjami nagiba, vključno s popolnoma ravno, opremljeno z dodatno podlogo za maksimalno udobje že od malih nog

– Športna enota, ki se lahko uporablja do 22 kg

– XXL nadstrešek z UV zaščito

– Popolnoma opremljen: prevleke za noge, prevleka proti komarjem, dežna prevleka, večnamenska torbica za mamo.

Barva: siva

Izdelan v skladu z evropsko varnostno zakonodajo EN 1888.

Koda: 321065171

Proizvajalec: Coccolle