Opis

Novi modularni sistem Coccolle Silene 3v1 izstopa po svoji kompleksni zasnovi, ki se sooča z vsemi izzivi, ki se pojavijo ob rojstvu otroka, in je popoln partner za vsako vrsto potovanja. Množica funkcij, zasnovanih za zagotavljanje največjega udobja, v paru z minimalistično estetiko iz kakovostnih materialov in usnjenimi poudarki, v nevtralni barvi, ki nikoli ne gre iz mode. Eleganten in prostoren prenosni voziček je opremljen s praktičnim ročajem za prenašanje, spominskimi gumbi, mehko antirefluksno vzmetnico s spominsko funkcijo, ekstra velikodušna strehica s senčnikom, prevleka za noge z elegantnim sistemom zapenjanja.

Športna enota je resnično izjemna komponenta, saj je obrnjena in jo je mogoče uporabljati tako, da je obrnjena naprej in nazaj. Poleg tega je bila športna enota vozička testirana in certificirana za uporabo do 22 kg, opora za noge pa je nastavljiva.

* Slike, predstavljene na spletni strani, so izdelane v profesionalnem studiu, zato je barvni odtenek izdelkov lahko drugačen glede na svetlost okrog izdelka. Tudi glede na nastavitve posamezne naprave (telefon, prenosni računalnik, osebni računalnik), ki prikazuje stran, se lahko barva izdelka razlikuje.

Dimenzije v razpognjenem stanju (cm, DxŠxV) 101x57x105
Dimenzije zložene (cm, DxŠxV) 28x64x47
Priporočena starost Od 0 mes
Tip zložljivega Zgibni tip knjige
Velikost sprednjih/zadnjih koles 20/29,5
Teža okvirja (kg) 7 KG
Največja podprta teža (kg) 22 KG
Material kolesa PU
Vzmetenje DA
Priloženi dodatki, pokrivalo za noge, pokrivalo za mrčes, mamična torba

Proizvajalec: Coccolle

OPOZORILA:

  • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora.
  • OPOZORILO! Otroka vedno pripnite z vsemi varnostnimi pasovi in tako preprečite nevarnost resnih poškodb. Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora- lahko je izredno nevarno.
  • OPOZORILO! Izdelek ni primeren za tek ali rolanje!
  • OPOZORILO! V globoko košaro ne dajajte dodatne vzmetnice!
  • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z varnostnim pasom.
  • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora. Otroka vedno nadzirajte. Globoke košare ne uporabljajte kot posteljo v avtomobilu. Na ali okrog globoke košare ne pripenjajte ali nameščajte igrač z vrvicami. Globoke košare ne dajajte v bližino štedilnikov, grelnikov, odprtih ognjev, stopnic, odprtih oken ali drugih nevarnih predmetov, zaradi katerih se otrok lahko poškoduje.
  • OPOZORILO! Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
  • OPOZORILO! Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!
  • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.