Opis

Voziček Coccolle Oppa je prostoren, večnamenski voziček, hi-tech zasnovan, sestavljen iz kabrioletne športne enote, idealen za sprehode na prostem od prvega dne rojstva.

Potovanja zunaj so za novorojenčka zdrava, podnebne spremembe pa ne bi smele skrbeti staršev, ko jih obišče voziček Coccolle Oppa. Pritrditev okvirja na komponente je intuitivna in enostavna za uporabo. Okvir vozička je lahek in se zloži kot knjiga, zavzame čim manj prostora, vgrajen sistem za blaženje udarcev pa olajša potovanje po grobih površinah.

Popolnoma gumijasta platišča bodo absorbirala tudi del energije po neravnih cestah in tako povečala otrokovo udobje med sprehodi.

Značilnosti:
– Hitra in enostavna montaža / demontaža komponent na okvirju;
-Za novorojenčke (0-6 mesecev) je priporočljiva uporaba kabrioletne športne enote kot nosilke, mlajša od 6 mesecev pa se lahko nosilka s pomočjo trakov spremeni v športno enoto enota vozička.

Okvir:
– Iz lahkega aluminija dovoljuje;
– sistem knjige, enostaven za zlaganje;
– športno enoto lahko uporabljate tako naprej kot zadaj in je opremljena s 5-točkovnimi varnostnimi pasovi;
– Nadrejeni ročaj za nastavitev višine, prekrit z ekološkim usnjem, za večje udobje;
– velika nakupovalna košara, uporabna tudi za otroške pripomočke;
– Okvir s sistemom za blaženje udarcev, uporaben za filtriranje neravnin;
– sprednja kolesa so izdelana iz polne gume, široke 8 palcev, in so lahko fiksna ali vrtljiva, odvisno od položaja stikalne tipke;
-Zadnja kolesa, široka 12 palcev, so prav tako izdelana iz polne gume, opremljena z osrednjo zavoro s kabelskim sistemom.