Opis

Nosilka se uporablja od 0 mesecev in je opremljena z vzmetnico iz spominske pene. Ker so beli materiali, ki ovijajo notranjost nosilne košare, obdelani z antibakterijskimi ioni srebra, se lahko odlepijo in operejo pri 30 stopinjah.

Sedežna enota je prilagodljiva komponenta, ki se lahko uporablja od šestega meseca dalje ali od takrat, ko lahko otrok sedi brez pomoči, ta pa je popolnoma zložen s preprostim pritiskom na gumb, da se otroku zagotovi udobje tudi po tem, ko je prestal novorojeno obdobje. sedežno enoto lahko uporabljate naprej in nazaj obrnjene osebe- mehanizem za vzvratno vožnjo je enostaven za uporabo. Poleg tega je sedežna enota opremljena z nadstreškom velikosti XXL z zaščito 50+, zato je naslonjalo popolnoma zloženo sonce brez ustvarjanja učinka toplogredne hiše, ker ima nadstrešek prezračevalno okno.

Voziček lahko zložite s sedežno enoto na ogrodju. Sedežna enota vozička NESSIA je bila testirana v skladu z novim preskusom EN od leta 2018, zato jo je mogoče uporabljati, dokler dojenček ne tehta 22 kg.

Kot dodatna oprema je sedežna enota popolnoma opremljena: potisna palica, podloga za noge, zaščita proti dežju, prevleka za žuželke.

Avtosedež ima velikodušno dimenzijo in ga lahko uporabljate, dokler otrok ne doseže 13 kg. Dobro je opremljen z novorojenimi adapterji, ki jih lahko uporabljate v avtu in tudi v okvirju vozičkov.

Uporabite lahko avtosedež v avtu samo nazaj obrnjeno proti smeri vožnje, pravilno pritrjeno v nosilce avtomobilskega sedeža.

Ključne značilnosti:
– Nosilka s spominsko peno in antibakterijsko notranjostjo, obdelana s srebrovim ionom, XXL s prezračevalnim oknom
– Reverzibilna športna enota s popolnoma ravnim nagibom, XXL tenda z UV zaščito
– Enostavno in kompaktno zlaganje, tudi če je športna enota na okvirju
– XXL kolesa iz inovativnega legiranega materiala iz gume in pene, ki niso samo super odporni in ne dodajo večje teže volumnu izdelkov
– Teleskopski ročaj, ki doseže največ 110 cm višine
– Zaščitne palice, ki se odstranijo iz vozička in tudi športne enote
– Sedežna enota s 5 -točkovnim zaščitnim pasom
– Preizkušeno z novim certifikatom EN 2019, ima možnost uporabe sedežne enote do 22 kg
– Opremljen z vsem potrebnim priborom: podloga za noge, ščitnik proti žuželkam, torbica za mamice, ki se prelevi v previjalno podlogo.

Mere raztegnjene (cm, DxDxV) 91,5*56*105
Mere zložene (cm, D x D x V) 71*56*43
Priporočena starost Od 0 mesecev
Zložljiva vrsta Zložljiva zložljiva knjiga
Velikost nosilca (cm, DxdxV) 80*44*30
Teža okvirja (kg) 11,5
Največja podprta teža (kg) 22

Koda:320065062

Proizvajalec: Coccolle