Opis

Večnamenski voziček Coccolle Melora je popoln komplet 3v1, primeren za obdobje novorojenčka in do približno 3 let. Ker je otroški voziček zamenljiv, ga je mogoče enostavno spremeniti v športno enoto in obratno, da vam zagotovi vsestranskost, ki jo tako nujno potrebujete v sodobnem svetu. Izdelek uporabljajte kot nosilko v prvih mesecih življenja, ko dojenček potrebuje popolnoma vodoravni položaj, in ga boste uporabljali v načinu športne enote, ko bo dojenček pripravljen sedeti sam. Preoblikovanje vozička bo potekalo enostavno, s pomočjo podpornih trakov, v 2 preprostih korakih.

Izdelek je večnamenski in nastavljiv glede na potrebe vašega otroka: naslonjalo vozička je nastavljivo v več položajih na hrbtni strani (3 položaji – 100-stopinjski sedež / 145-stop. sedež, 180-stop. ravno) in Dejstvo, da konvertibilna enota prilagaja sistem trakov, omogoča prilagajanje glede na potrebe vašega otroka. Tudi baldahina ima velikodušne dimenzije in jo je mogoče pritrditi v več položajih, odvisno od zunanjega vremena ali želja malčka.

Športna enota je reverzibilna: ko otrok raste, se voziček prilagaja njegovim potrebam. S pomočjo naramnic postane nosilka udobna športna enota, ki jo je mogoče namestiti tako spredaj kot zadaj v smeri vožnje. Poleg tega se naslonjalo prilagaja neodvisno od naslona za noge, tako da lahko voziček zagotovi udoben spalni položaj tudi za starejše otroke. Otroški voziček, ki se hitro prilagodi potrebam vašega otroka.

Izjemno kompaktno zlaganje: prostorska stiska ni več težava, saj se voziček Coccolle Melora zelo kompaktno zloži, tudi če preklopna enota ostane nameščena na okvirju. Zahvaljujoč tej metodi zlaganja se voziček najde v najmanjših odlagališčih, v ozkih dvigalih, na uličicah majhnih trgovin ali celo v prtljažnikih majhnih avtomobilov. Zlaganje je enostavno, voziček pa po zlaganju ostane pokončen.

V kompletu sta priložena košara in adapterji: s pomočjo adapterjev avtomobilska košara ni več le sestavni del za uporabo v avtu, ampak je primerna tudi za kratke sprehode, ko otroka ne moremo motiti od spanja. Košara za avto Melora je opremljena z vsemi potrebnimi dodatki za malčka: blazino, baldahinom in varnostnimi pasovi, v avtu bo uporabljena s pomočjo varnostnih pasov – vedno nazaj v smeri vožnje. Košaro lahko uporabljate do teže 13 kg.

Več dodatkov: izdatna nakupovalna košara, topla prevleka za noge, prevleka za žuželke, dežna prevleka in materinska torba.

Glavne značilnosti:

-Vse komponente se zelo hitro sestavijo/razstavijo na/iz ogrodja

-Aluminijasti okvir.

– Enostaven zložljiv mehanizem

-Športna enota se uporablja na dva načina

– Po višini nastavljiv ročaj

-Funkcija nosilke je posebej zasnovana za novorojenčke (od rojstva do max. 9 kg)

-Nastavljivo naslonjalo v 3 različne položaje na športni enoti, do položaja za spanje.

-Opremljen je z izdatno streho in prevleko za noge za hladnejše obdobje.

Dimenzije razložene (cm, DxlxV)90x46x100 cm
Dimenzije zložene (cm, DxlxV)74x59x30 cm
Priporočena starostOd 0 mesecev
Zložljiva vrstaZlaganje v obliki knjige
Velikost sprednjih/zadnjih koles18/30 cm
Največja podprta teža (kg)15 kg
Material kolesPU
Mera prednjih/zadnjih koles (cm)28/50 cm