Opis

Vaše starševske dogodivščine se začnejo pri Saliari!

Izjemno kompakten, najsodobnejši dizajn, vrhunski materiali in posebna pozornost do najmanjših podrobnosti so pomembne lastnosti, ki opredeljujejo novi modularni voziček Coccolle Saliara. Spoprijateljite se s svojim novim sprehajalnim partnerjem, spremljevalcem v vsaki avanturi in vozičkom, na katerega se lahko zanesete v vsakem trenutku prvih 4 let otrokovega življenja.

Coccolle Saliara je modularni sistem 2v1, ki ga sestavljajo vsestranski in lahek okvir, večnamenska športna enota in udobna nosilka za trenutke, ko vaš dojenček spoznava svet. Opcijsko je mogoče modularnemu sistemu dodati avtomobilsko košaro Gb Idan in podstavek Gb isofix.

Okvir vozička je izdelan iz eloksiranega aluminija, zaradi česar je trpežen, a hkrati eleganten in lahek, s kabelsko zavoro. Izdelek je zaradi sodobnega videza prilagodljiv, saj se vse komponente enostavno in intuitivno prilegajo nanj. Poleg tega je kolotek zadnjih koles zelo ozek, tako da voziček naredi prostor tudi v najožjih mestih ali dvigalah; zložljivi sistem je enostaven za uporabo, voziček se lahko zloži s športno enoto na okvirju, na kompakten način, ki najde svoje mesto tudi v najmanjših odlagalnih prostorih.

Kolesa opremljena z vzmetenjem, majhne velikosti, izdelana iz tihe EVA pene, ki se bo prilagodila vsem vrstam terena.

Vemo, kako pomembno je udobje vašega malčka, zato je Saliara opremljena z udobno nosilko, opremljeno z mehko, udobno in higienično vzmetnico, XXL baldahinom z UV zaščito in prezračevalnim oknom.

Športna enota je prilagodljiva in reverzibilna komponenta, opremljena s 5-točkovnim varnostnim pasom, naslonjalom z več stopnjami naklona, ​​do polnega, uporabna do 48 mesecev.

Glavne značilnosti:

• Kompleksni modularni sistem, sestavljen iz okvirja, nosilke in športne enote

• Lahek aluminijast okvir, ultra kompakten zložljiv z eno roko in športna enota na okvirju

• Majhna kolesa iz pene EVA, uporabna na kateri koli površini

• Reverzibilna športna enota, z več stopnjami naklona, ​​vključno s polnim

• Športna enota za uporabo do 48 mesecev, 22 kg

• Izdelek je opremljen z velikodušnim nakupovalnim vozičkom

• XXL baldahin z UV zaščito

• Popolnoma opremljena: prevleke za noge, prevleka proti komarjem, večnamenska torba za mamico

• V kompletu so adapterji za določene modele školjk: GB, Cybex in Maxi Cosi

Proizvajalec: Coccolle