Opis

QPlay Nova je tricikel leta in ne manjka mu podrobnosti! Njegova funkcija hitrega in enostavnega zlaganja vam bo omogočila, da ga vzamete kamor koli želite, saj zavzame zelo malo prostora, toliko, da ga lahko shranite v dodatni torbi za prenašanje.
Vožnje še nikoli niso bile tako udobne in popolne, kot so s QPlay Nova. Zakaj? Ker ima nastavljivo in poševno naslonjalo za optimalno udobje. Poleg tega lahko vaš malček, dokler ne doseže pedalov, položi noge na oporo za noge, ki je zasnovana za njegove prve mesece. Torej, ko raste, jih lahko odstranite in položite na spodnjo oporo za noge, ki jo lahko tudi zložite, ko ni v uporabi. Njena nastavljiva potisna palica vam bo omogočila udobno upravljanje med vašimi skupnimi potovanji.
Varnost vašega malega potresa je na prvem mestu! Pri QPlay želimo, da vas med koraki ne skrbi nič. Tako ima otroški tricikel QPlay Nova raztegljivo kapuco z UV zaščito, 5-točkovni pas za dobro oporo, sistem prostega teka, nedrseča pedala, zračna kolesa za varnejšo vožnjo in zadnje nožne zavore, ki zagotavljajo, da tricikel ostane na mestu, ko je parkiran.
Ali poznate najboljše? Če vaš malček ne more pustiti niti ene svojih najljubših igrač doma, QPlay Nova ne bo problem! Lahko jih nosite v zadnji košari. Brez dvoma je QPlay Nova super tricikel, s katerim bodo vaši sprehodi z vašim malčkom bolj zabavni.

Lastnosti tricikla:
Zložljiv sistem za enostaven transport in shranjevanje
Nastavljivo in nagibno naslonjalo za optimalno udobje
Nastavljiv potisni drog za nadzor in udobje
360º vrtljiv sedež
Raztegljiva kapuca z UV zaščito
Pas s 5-točkovnim pritrdiščem
Odstranljiva sprednja opora za noge za dojenčkove prve mesece
Zložljiv spodnji naslon za noge
Sistem prostega teka in krmila
Pedala proti zdrsu in zračna kolesa za varnejšo vožnjo
Zadnje nožne zavore zagotavljajo, da se tricikel ne premika, ko je parkiran
Zadnja košara za shranjevanje

Priporočena starost Od 10 mesecev do pribl. 3 leta
Teža izdelka (kg) 7,5
Največja podprta teža (kg) 25
Obrnljiv sedež DA
Sistem zlaganja DA
Material koles EVA pena
Dimenzije (cm) 100*48*91,5
Mere zložene (cm, DxŠxV) 70*40*32
Velikost sprednjih/zadnjih koles 8,2’/7,8′
Merilo zadnjega kolesa (razdalja med) 0 cm