Opis

Večnamenski tricikel Coccolle Alegra

Zakaj kupiti izdelek?

– Vrtljiv sedež

– Nastavljiv naslon za hrbet

– Sistem prostega teka

Uživajte v vsaki minuti, preživeti zunaj, na aktiven in zabaven način s triciklom Alegra. Izdelan iz najboljših materialov v inovativnem dizajnu, ta izdelek prinaša zabavne prednosti v budnem ritmu!

Popolnoma večnamenski tricikel Alegra zadovolji potrebe vsakega malčka že od 10. meseca dalje. Tricikel, opremljen z vrtljivim sedežem in položajem za spanje, postane nepogrešljivo prevozno sredstvo, saj se z njim lahko hitro sprehajate, ko je malček buden, pa tudi takrat, ko nastopi utrujenost in je dremež tako nujen. Poleg tega je krmilo zložljivo, kar omogoča tako velikodušen položaj za spanje, ko ga uporabljate s hrbtom v smeri vožnje.

Alegra je opremljena z zložljivo oporo za noge in sistemom prostega teka, tako da jo lahko starš enostavno potiska, ponuja pa tudi prehod v način vrtenja pedal takoj in brez prevelikih korakov. Baldahin je zložljiv, nudi zaščito pred UV-žarki, hkrati pa tudi možnost, da ostane neviden, ko malček začuti potrebo po prisotnosti staršev za seboj. Pomožna palica tricikla je teleskopska, zato lahko izdelek udobno potiskajo tudi višji starši. Za varno zaustavitev poskrbijo zavore na zadnjih kolesih.

Vse dodatke je mogoče odstraniti, ko otrok raste, tako da na koncu nastane klasičen tricikel, ki ga lahko uporabljate do starosti približno 5 let (največja podprta teža: 25 kg).

Glavne značilnosti:

– Večnamenski tricikel z obračalnim sedežem

– Položaj za spanje tako naprej kot nazaj (zložljivo krmilo)

– Eva penasta kolesa

– Sistem prostega teka

– Zložljiva opora za noge

– 5-točkovni varnostni pas

– Nastavljiv baldahin, z UV zaščito

– Teleskopski starševski ročaj

– Enostaven za uporabo

– Zavore na obeh zadnjih kolesih

– Lahko se uporablja tudi v klasičnem načinu tricikla

Proizvajalec: Coccolle