Opis

Otroški tobogan in gugalnica Dino lea

Vrtno mini igrišče  je pravi raj za otroke. Zahvaljujoč njej bo vsak malček z veseljem preživljal čas na prostem in pospravil elektronske pripomočke v kot.  Tobogan  v kombinaciji z gugalnico bo omogočil zabavo, ki bo omejena le z otroško domišljijo in bo omogočila druženje z brati, sestrami, starši ali prijatelji. Velika prednost seta je velik tobogan, katerega dolžina doseže 140 cm.

V kompletu je  tobogan iz dvojne plastike z dolgim ​​in širokim toboganom. Široke in stabilne stopnice, ki se nahajajo na zadnji strani tobogana, vam bodo omogočile varen vzpon na vrh. Na vrhu stene, ki ščiti tobogan, je nameščen obroč s košarkarsko mrežo .
Drugi element je stabilna gugalnica , katere sedež je opremljen z udobnim naslonjalom in odstranljivo zaščito spredaj. Celota je nameščena na trdni konstrukciji garniture, z zgornje strani je obešena na kljuke.

V kompletu je košarkarska žoga.

Celoten komplet je izdelan iz visokokakovostnega HDPE materiala, zahvaljujoč kateremu so vsi elementi zelo fleksibilni in bolj odporni na mehanske poškodbe, zabava pa bolj udobna in varna.

Dimenzije seta:
-Višina celotnega seta: 130 cm
-Širina celotnega seta: 150 cm
-Dolžina tobogana: 140 cm
-Globina seta (s toboganom): 160 cm
-Višina na kateri se guga Montaža: 108 cm
-Premer košarkarskega koša: 32 cm

Komplet je namenjen vsem otrokom starejšim od 18 mesecev

Dimenzije škatle:

137 cm x 65 cm x 38 cm

Teža:  17 kg

UVOZNIK: LEANTOYS